Leicester

Jag har gjort någonting stort och historiskt. Jag har bokat tid till tandläkaren. Värd en klapp på axeln, highfive och kram. På onsdag ska jag dit, och jag få ta sista titt på mina pengar och säga adjö. Men det är kanske bättre att rädda läget nu när man kanske inte än har lyckats förstöra allt. Fick bra rekommendationer, och lillebrorsan som är tvärrädd för tandläkaren tyckte att den här var bra. Han vågade gå dit igen fem gånger. Kanske jag kan också klara av det (Och bli av med mina pengar.)

Det här är hemskt. Köpte 1kg godis i måndags. Har ätit upp dom allt, med lite hjälp av lillebrorsan. Trycker ännu mer godis i mig. Jag är jämt hungrig och godissugen även om jag äter riktigt mat också. Jag borde inte ens kunna äta så mycke godis. Spärren bara finns inte just nu… Kanske det här är en del av min återhämtningsprocess. Godis, vila och candy crash. Tur att jag ska börja jobba på måndag. Och att jag har fullspäckat schema resten av helgen.

Brorsan hade sålt mig som hantlangare till en byggkille. Mormors lägenhet behöver renovering och man måste tapetsera en 5m hög vägg vid trapporna. Jag och morsan har pratat om det typ hela våren att vi kan visst fixa det. Vi hade redan pratat genom hur vi ska jobba och vad vi behöver tänka på. Nu föreslog brorsan en bra byggkille som kanske kan göra jobbet och han hade sagt att han behöver nån som hjälper till. “Ta syrran, hon är duktigt.” Kul med envägs kommunikation. Jaja, morsan tyckte det är bra, så tydligen det gör inget om jag missar några dagar på jobbet. Jag borde kanske även äntligen investera till skyddsskor som skulle inte alls va dumt att ha på jobbet. Behöver ändå ha jobbskor så att man orkar stå på betonggolv hela veckan, så det är nog smartare lägga några hundralappar till och köpa skyddskor istället för löparskor.

Fyfan vilken pollenallergi. Började när jag satt mig  bilen på finlandsfärjan i Helsingfors. Än så länge funkar allergimedicin rätt så bra, men exakt efter 12h av senaste tablett kommer alla symptomen tillbaka.

Jag följer inte fotboll och har överhuvudtaget jäkligt dålig koll på alla olika ligor. Vet inte vilken liga hör hem i vilket land osv, men vad jag förstår så Leicester har lyckats göra något historiskt. Vinna ett mästerskap för första gång på hundra år, med ett lag som inte har en enda storstjärna, vunnit mot alla stora klubbar med alla stora stjärnor vars namn även jag känner igen. Det är lite kul med såna framgångssagor. Det ger hopp för oss alla som jobbar, drömmer och jobbar om att vinna ett mästerskap. Om dom kan, så kan visst vi också? Tydligen så har Leicester varit ett LAG i år. Lyckas man med det, då behövs det inget annat. I ett lagsport kan man vinna matcher med hjälp av individuela prestationer, men ah så sällan tar man hem ett mästerskap utan laginsats. Offensive wins games, defense wins championships har någon klok påstått.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s