Nöfnöf

Det här är HEMSKT. Jag har varit jättejättesuperdupermega godissugen för flera dagar. Jag har ätit upp mitt lager som tack och lov var ganska liten. Idag klarade jag inte längre av och bestämde ändå att jag ska cykla i så fall till affären, och affären ska vara ica maxi. Inte dom som finns här nära. Jag var duktig och cyklade dit bara att få upptäcka att dom har sålt ut sin lösgodishylla. 99/100 gånger hade jag gett upp och åkt hem utan godis. Nej, jag cyklar till hemmakväll istället och köper… 1kg godis. Vad i ..? Jag har även sett till att äta ordentligt så att man blir inte sockersugen bara för att man har hoppat över måltider… Det här är hemskt.

Insåg också att jag måste lära en ny godisvana. Jag kan inte längre bara plocka godisar som verkar vara goda, jag får börja leta efter “kan innehålla spår av nötter”. Kan jag inte avstå godis, då får jag åtminstone kämpa lite extra… Tur jag är känslig mot nötter och inte mot lakris. DET skulle va end of the world.

Hemskt är det också att det har gått nästan 4 veckor efter säsongen tog slut. Jag har sprungit en gång, cyklat två gånger under tiden. Förutom då EFT men det var inte direkt frivilligt. Cyklade igår 1h 10min och jag var såååå död, så död. Var på väg hemåt och sista kilometer från Visborg hem var så tunga att jag fattar inte vad som händer. Jag har inte cyklat hårt, men man borde väl orka lite bättre..? Vet inte riktigt hur länge man orkar slappa och vänta på behovet att börja röra på sig dyker upp. Tidigare har den dykt upp efter 3-5 dagar.

Alltså Game of Thrones. Grrrh. Pffffhhhh. Hur klarar jag av att vänta en hel vecka..?! Men det åtminstone händer saker i vartenda avsnitt. Vilket jäkla fart. Samtidigt, när det händer stora saker redan i början, kan man undra hur långt man hinner innan säsongen är slut?

Okej, nu kommer ångesten av min 27h hemresa. Ser inte framemot mina båtresor… Blaah. Plus att jag måste köra in i Stockholm. HATAR att köra i Stockholm. Tur jag åtminstone har min godispåse på resan… Känns jobbigt att åka. Jag vill inte ens tänka hur det känns om ett år…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s