Pratande sjölejon

Vilken natt jag hade… Vaknade någon gång vid fyra till det att jag drömde att jag har dragit ledbanden i mina båda knän och skulle operera mig om en stund. Minns att jag hade ont i mina knän samt att jag tyckte det var jätte konstigt att gå i drömmen. Hade även ångest om operationen och tyckte det var lite jobbigt att jag fick inte chansen att förbereda mig inför det.

Såg också en annan dröm. Jag stod på stranden med min lillebrorsa och vi tydligen fiskade. Helt plötsligt ser det ut att det kommer en jättejättestor gädda. Den simmade till ytan och kändes att fisken tog aldrig slut. Till slut började jag skrika till brorsan att “för helvete det här ingen jävla gädda..! Vad är det för något..!?” Den såg ut att va en säl eller sjölejon men aningen människolikt med ögonen och munnen. Den kröp in till lands och stod upp och började prata. Synd att jag kan inte minnas vad sjölejonmänniskan pratade om. Jag var inte rädd (hade inte varit förvånad om jag var rädd för alla creepy grejer som lever i vatten), men det fanns någon lite dyster feeling i det allt. Undrar vad i mitt liv kommer va/bli så sjukt mycke större och mer komplicerat så att en vanlig gädda blir en pratande sjölejon. Spännande. Bara vänta och se.

Fattar inte hur det kan vara så svårt att få tag på ett par Adidas brottarskor som fyller funktionen av målvaktsskor. Det att sulan måste komma på insidan/ovansidan av foten verkar i nuförtiden vara det absolut största problem. Brottare verkar vilja (?) använda skor som inte typ har någon sula alls. Hur kan dom få grepp från mattan när den enda greppytan som finns är i hälen? Jobbigt även att ha skor storlek 40/US7, typ just den storleken alla andra verkar också ha. Hittar massa bra skor som är 35-38 eller 43-52, men typ ingenting där mellan. Jag var optimistisk och tänkte att om det inte finns i dom nätbutiker jag använt tidigare, finns det alltid ebay eller amazon. Keep dreaming. När man hittar en bra modell och kanske även rätt storlek “this item can not be delivered to Visby, Sweden”. Surfat och letat efter wrestling shoes, brottarskor och painikengät för fyra dagar från alla olika håll, tills det dök upp ett par i den modellen och storleken jag vill ha med delivery: worldwide. Kom på efteråt när jag redan hade beställt skorna från USA att dom kommer troligtvis fastna i tullen och jag får betala moms och tullavgifter på dom. Har en liten känsla att det här kommer bli en dyr historia. Jag kan bara hoppas att skorna är i rätt storlek och dom är dom skor jag har beställt. Lite spänning i livet.

Nackdel med en svart bil är att allt skit syns väldigt bra på den. Jag får nog lära mig att tvätta bilen lite oftare…

Jag har fått en extra namn jag vet inte om jag gillar… “Hej! Du som vet allt om allt, jag har en fråga…” Jag vet extremt lite om väldigt få saker. Desto mer man lär, desto mindre vet man… Och känns att jag har kommit så pass långt i min lärande att jag börjar inse att jag vet inte ett skit om någonting. Precis när man tror att nu vet jag lite om någonting, kommer någon annan med en ny idé eller tanke eller information som är som en käpp i hjulen och man får själv reflektera att jahap, det här hade jag inte alls tänkt på/ visste inte om/ varför påstår hen så?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s