Fastlandssjuka

Vilken glädjande känsla få stryka över stora punkter av sin to do -lista. Fördelen att skriva lista om sakerna som måste göras är ju givetvis det att man har lite koll på det som måste göras. Samt mat lägger lite press på sig själv. Men vilken tillfredsstälande stund plocka fram pennan och dra över “bilservice”, “avsluta leasing”, “rädda blomman”, “fixa försäkringar (bil/hem)”. Boka tid till frissan, skicka några paket i posten, tvätta sängkläder… Det enda jag måste ännu fixa den här veckan är städning.

Lämnade in min lilla nya bil igår för felsökning. Man känner sig hyfsat dum när man åker in och förklarar att bilen har låtit som fan, förra veckan. Den här veckan har jag dock inte hört något alls. Kanske finns det något, kanske inte, vem vet. Väl, dom hade hissat upp bilen och börjat plocka bort delar och hittat att frambromsarna var rejält ihoprostade. Fastlandssjuka. Dom var helt enkelt tvnugna att rensa bromsarna innan dom kunde sätta ihop dom igen. Schysst så jag slapp lämna in bilen igen. Och tur att allt annat var helt och i ordning.

Ganska skönt när det känns att min semester tar inte slut mitt i utan jag är typ redo för att börja jobba på måndag. Fått gjort allt jag borde ha gjort och fått ordning på alla stora, jobbiga grejer. Har även börjat vakna ganska tidigt på morgonen så känns att kroppen och huvudet är hyfsat utvilade.

Gick en snabbrunda i stan och insåg att jag skall till bröllop första helgen i februari. Exakt om ett halvt år. Jag borde nog börja fundera och leta efter kläder. Sist när jag var på bröllop började jag arbetet med kläder 5 månader innan bara för att konstatera att helt åt helsike. Plockade fram en gammal klänning jag köpt från HM rea nån gång med 5e. Fördelen den här gången är att det kommer bli någon typ av bastufest (vilken kanon idé) där alla är beordrade att basta, vilket leder till att det finns ingen behov för större smink och hårfix. Men några kläder måste man ha på sig ändå… Hatar shopping när man måste hitta något dugligt.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s