Konkurss

Jag har haft någon väldigt ovanligt spärr i hjärnan. Inte fått någonting ut, inte kunnat sova ordentligt och det bara står helt still. 24/7. Tur att jag har semester och jag verkligen behöver inte göra något. Kan glo taket hemma, och vänta att det är dags för träning och göra det man blir sagt att göra. “Idag skall vi springa SSV-pyramiden.” -Okej. Nej, förresten.. vänta. USCHFYHELV… På riktigt? Okejdå… Vi kör… Suck. Hittat mitt nytt hatpass. Jobbigt, men lite kul att springa backe, jobbigt, men lite kul att träna i trappor, men den där… Den där jäveln. 2x100m, 2x200m, 2x300m, 2x400m, 2x500m, 2x200m, 1x300m, 1x400m. Usch. Usch. Usch. Inte ofta jag har så stor ångest innan träning. Och inte ofta jag är så fruktansvärt förbannad under passet.

Spännande analysera sig själv medan man springer. Första hundrametrar går bra, sen får man lite mjölksyra i kroppen och tappar fart. Sedan blir man sur. Förbannad. Man vill börja gråta. Bli arg. Under första 500m försvinner allt och man går in i någon typ av koma, eller flow, eller skyddsläge. Man bara springer. Andra gången man springer 200m lurar man kroppen, vad fan, det här var ju korta sprint. Tills man vill bara dö efter sista 400m som är rent mjölksyra och svärdomar.

Jag tror jag gör konkurs snart. Var tvungen att köpa en ny telefon. Gjorde något drastiskt och köpte en Huawei Honor 6. Haft en Samsung väldigt länge, sedan man inte längre kunde använda dom pålitliga Nokia-klossar. Absolut marknadens bästa inredning i telefonen, men den prisen. Octocore-prosessor med 3GB RAM och hög resolution på skärmen. Hoppas jag är nöjd i slutändan. Var inte tvungen, men ändå köpte och behövde nya hörlurar. Fan vad svårt. Vet precis så mycke om hörlurar att jag fattar ingenting. Om någon säger till mig att dom här har jätte bra ljud, kan jag instämma. Eller om det är jätte diskant eller grötigt ljud. Svårast är dock det att man har en budget på 1000kr och man vet redan innan att jag borde tripla budgeten att man kan få bra hörlurar. Överskred med 500kr och köpte Sennheiser Momentum -lurar. Hoppas, hoppas dom är bra och funkar utmärkt i min användning. Dyrast blir om dom är dåliga och det går inte använda dom som jag vill.

Blir dyrt att gymma. Jag kört gym nu ca. 5 veckor. Under tiden jag har endast haft mina jobbjeans som är inte så tajta, eller löpartights. Drog på mina svarta jeans igår när jag skulle till stan. Fan. Jag får inte plats längre i mina jeans. Mina lårmusklar har växit. Och om jag skall fortsätta mitt gymmande enligt program så börjar jag med en program “som ger dig ännu lite större musklar”. Hiphej, jag vet inte om jag är glad eller inte med mina redan befintliga målvaktsrumpa- och lår..? Jag får nog vänta med nya jeans några månader till så att vi är klara med försäsongsgymmandet och kör endast in-season gym.

Kollade imorse lite bilar med min brorsa. Tror vi har kommit överens att köpa en Ford Fiesta, 2010 eller nyare, till mig. Otroligt smidig och trevlig bil. Körde en -12 Fiesta i februari och den var skön, så skön. Hiphiphurraa jag blir av med min dacia och får, förhoppningsvis, en mycket trevlig bil istället. Och helt egen.

Och konkurssen blir djupare. Och djupare. Och djupare… Tur att jag är annars ganska dålig att bli av med mina pengar. Hinner inte spendera så mycke under säsongen…

Kul med ren innebandyträning för en gångs skull. Teknik och mv-träning står i schemat för ikväll. Får även provköra nya mälvaktskläder, även om jag är ganska säkert att morsan får ta fram symaskinen och fixa lite. Och det kan va att jag tar med mig mina gamla byxor hem och morsan får fixa även dom. Kanske jag till slut kan få såna byxor jag är nöjd med? Finns även lite hopp att min kompis har två par typ 5år gamla byxor som har varit absolut bästa modellen någonsin av alla mv-byxor. Han kanske kan skänka bort ett par till mig..!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s