Cruising

Mmmh. Jag pallar inte… ❤

cruis

Tjejen fick åka för sitt första cruising med farsan. Vi var i Järvenpää på förmiddagen och hon gick runt bilen hela dagen. “Jag vill åka med! Ska vi åka redan? Jag vill inte gå sova! Jag vill åka med pappa!”, “Jag ska åka med Callilac-bil”. Hon verkar fatta att det är något extraspeciellt att åka i den bilen.

Vi skulle åka hem på eftermiddagen och dom tyckte att vi kan väl ta Ossian med oss. Hmm, okej. Där gick mitt sovmorgon, trodde jag. Sist när båda var hos oss, var dom uppe vid halv sex på söndagmorgon. Idag däremot… Han hade gått och lagt sig vid 19:30 igår och när jag gick upp halv nio själv var jag tvungen att kolla om han verkligen sover fortfarande. Han hade sovit hela natten, och efter jag hade ätit frukost, druckit kaffe och läste tidningen var jag tvungen att gå väcka han. Efter 13,5h sömn… Tror han var i stort behov att få en liten break från familjen och cirkusen. Hur lungt och skönt som helst när han behöver inte tävla om utrymmet med någon annan.

Vilken glädje när man kör lite mv-träning efter två veckors uppehåll och bollarna fastnar. Alltså att jag limmar fast halvslagskott i rörelse. Förra gången fick jag kanske 10%, idag måste det ha varit närmare 60-70% som fastnade. Ganska smidigt att värma upp med en tennisracket där bollarna kommer skarpt och rakt mot mig. Vet inte om det kan va därför att jag har gymmat ganska mycke och måste “skola om musklarna”, hämta tillbaka finmotoriken. Och nu strävar man efter att kunna limma fast bollen istället att bara rädda. Kanske jag kan någon vacker dag på riktig limma fast bollar…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s