Städdag

Helsike vad mycke skit och skräp 11kvm kan innehålla… Tog 1,5h att göra ordning på mitt rum som har varit en avlastningsyta för 10 månader. Och jag har inte ens rört mina skåp eller byrålådor. Måste göra det jobbet under sommaren när morsan har planer att flytta “så fort som möjligt”. Kan va bra om man själv kan gå genom alla grejer att inget viktigt försvinner under tiden. Å andra sidan, jag har inte längtat efter något för sex år så troligtvis finns det inget jätte viktigt här.

Klarade mig tre veckor innan det blev jobbigt att bo hemma. Och av dom tre veckor har jag varit iväg en lång helg. Tack och lov jag kommer iväg också nästa vecka från torsdag till söndag. Varje gång jag är hemma är också alla andra hemma, och dom helgerna/dagarna jag har varit borta är också alla andra varit borta. Dålig tajming.

Jaja, jag får njuta av dom goda och trevliga stunder istället. Nu har jag hunnit träna med min kompis nästan varje kväll. Jag bestämmer vad det blir för träning och han får påverka innehållet. Onsdagens “bål/överkropp” blev en dödare. Överkropp på gymmet i manlig sällskap -> mycket dålig (jobbig) idé. Samtidigt kommer jag åtminstone utanför min comfortzone. Gissa bara hurdan träningsvärk mina biceps och axlar fick? Vi har gjort 50min intervallpass på cykel ungefär en gång i veckan och känns att det blir värre och värre varje gång. Jag blir bättre att cykla rätt och med rätt puls, men kanske när man får lite bättre kondis (förhoppningsvis) så blir det lättare att trampa på och få det känna ännu värre. Vet inte om man med mening försöker leta efter den där jobbiga känslan i kroppen, känna efter var gränsen går. Bara för att jag kan. Kanske dags att besöka backen snart, den riktiga “feel bad” -träningen där man får kämpa mentalt att överhuvudtaget genomföra passet.

Nästa vecka pågår en hockey-mv camp i Esbo och tänkte gå spana dom. Synd att killen som arrangerar lägret vill inte ge mig deras träningstider. Jag får helt enkelt åka dit och chansa att jag hinner se något. Hoppas det kan bli något bra.

Nu är säsongen slut på riktigt. Rangers förlorade inatt 2-0 mot Tampa. Synd, eftersom det kändes redan länge att dom kunde ha gått hela vägen. Helt, helt sjukt hur bra Lundqvist har spelat. Och hans statistik från game-7 innan natten var också något helt sjukt. Sex vinster av sju matcher med GAA 0,99. Alltså mindre än ett insläppt mål i sjunde matcher. Det var inte mycke sämre nu, men svårt vinna om man inte lyckas göra mål. Han hade varit värd att få spela i finalen. Men nu finns det inte längre någon spänning på morgon när man vaknat 10min tidigare för att hinna kolla genom nattens twitterfeed, händelser, highlights och intervjuer…

Ska få små gester ikväll. Åtminstone Fanny ska sova över och jag borde vakta både Fanny och Ossian ensam hela kvällen. En i taget klarar jag av, men vet i fan hur det blir när jag ska ha båda samtidigt. Han är inte riktigt van vid med mig så det ställer till lite. Var hos dom förra söndag och efter vi hade åkt därifrån hade Fanny gått runt och tyckt synd om sig själv. “Stackars lilla Manni, stackars lilla Manni. Manni är så arg…” -Varför är du arg? “Liisa åkte igen…” Vet inte riktigt vad jag ska göra när hon blir fortfarande så himla ledsen efter jag varit där varje gång… Den ena blir superledsen och den ena trivs inte med mig. Suck.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s