Herr Gurka

Vet i fan vad jag håller på. Kan inte somna på kvällarna och på morgonen vaknar jag vid sex-tiden och kan inte somna om ordentligt. 5-6h sömn på nätterna är ingen höjdare och konstigare är det att jag lyckas inte ens sova på eftermiddagar. Skulle förstå om jag bara latade hema och inte hade gjort något. Söndags tränade två gånger, igår har jag varit iväg från nio framåt, packat, tränat på kvällen så man borde väl va trött. Pffff. Nope. Vakna 5:45 trött och förbannad.

Hade inte velat gå upp imorse. Om jag går upp, måste jag börja städa och packa klart. Och när jag gör det, betyder det att jag måste åka imorn. Måste göra det oavsett, men om… Svårt att skifta blicket tillräckligt lång framåt när två dygn framåt är dom sämsta jag vet. Vet i fan hur man lyckas lura sig själv att gilla läget. Söndags jag var nästan spyfärdig för mental spya. Tränade först på morgonen och sprang bort det mesta. Kom hem, åt, packade en stund och kände på kvällen att jag klarar inte av att göra det jag borde. Cyklade en timme i härlig solsken istället och försökte bli av med mental spya.

Tack och lov värdet suger just nu. Regn igår och mulet och dimma idag. Känns inte lika hemskt att åka till Finland där också är regnigt och mulet och inte alls lika varmt och skönt som på ön typ i söndags.

Hatar när jag känner att jag inte riktigt ha koll på såna saker jag kanske borde ha koll. När det ändå handlar om mig och mitt liv och mina beslut. Jag vill kunna ta det rätta beslutet och veta vad jag skall göra istället för att avvakta och “känna efter”. Prata ryska till mig så blir jag lika klok på saken. Da. Njet. Ruki vveerh ruski soldat. (Tack finska klassiker som vi ä tvungna att läsa i skolan)

Börjar bli svårt när kylen är tom, men ändå inte och man skulle behöva mat för en dag till. Går inte riktigt få ihop morötter, ägg och blåbärsoppa. Samt att jag använde sista mjölket imorse och skulle behöva en kopp kaffe till imorn. Helt plöstlig skapar man fram problem om allt när man inte vill…

Hmmmmh. Desto snabbare jag har städat, desto snabbare jag kan gå träna. Och när jag gjort båda får jag ta en sväng på glassmagget och hoppas dom är öppet. Imorn får jag läsa klart min målvaktsbok. Alla 300 sidor om jag hinner. Och på torsdag får/måste/skall jag hämta knattarna från dagis och va barnvakt hela kvällen. Det gäller att hitta morötter… Eller i det här fallet Herr Gurka.

herrgurka

Fan. Blir inte bättre av att tycka synd om sig själv.

Förresten. Frågat det redan tidigare. Varför det kan inte finnas gym på den där förbannade finlandsfärjan? Skulle räcka typ med en cykel och några viktskivor. Hur mycke lättare livet kunde va om man kunde åka på båten, gå till gymmet och cykla lite intervaller? Och må så mycke bättre efter att fått cykla ut all mental spya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s