End of everything

Jag mår dåligt av att inte ha tid. Första gång för 1,5 veckor har jag en “extra” halvtimme som är utanför arbets- eller sömntid. Jaja, det är bara stå ut det sista. Även om jag känt mig en vinnare hela veckan. Arbetat sista timmarna idag (wohooo!), fått en ny anställning från mitten av augusti (wo, ingen hoo), blivit klart med ett projekt som fick ett ordentligt baksmäll då jag var tvungen att åka iväg förra veckan. Halv ett inatt gav jag upp när datoren ville inte längre samarbeta, vaknade strax efter sex att kolla om det går bättre och om det finns hopp att jag kan bli klar tills deadline. Efter jag hade tappat hoppet, hoppat ner från klintkanten, kommit på att installera om programmet och fått en uppdatering, gick det till slut. Blir lite extra stressad när jag inte får möjligheten ha lite “safe time” innan deadline. Men fan vad glad jag blev när jag till slut lyckades avsluta skiten och kolla på slutprodukten.

Var helt helt slut efter helgen i Schweiz och inte känt mig en enda gång under hela säsongen så sliten jag var redan på lördag. Kommer hem till katastrofal mängd av “to do” -grejer. Märkt senaste dagar att jag kan inte längre sova när kroppen varvar så jäkla mycke. Går inte lugna ner kroppen när man känner stress av tiden som rinner iväg. Samtidigt sitter man fast på jobbet utan att egentligen göra något. Nu är det bara uppåt.

Lagom köra avslutningsfest med laget i samband med allt annat. Slut med jobbet, slut med kroppen, slut med knoppen, och ändå är jag superglad att jag är klar med allt och kan börja sikta framåt mot nya spännande grejer. Så det är nog ganska bra förutsättningar för några öl och bra sällskap. Förhoppningsvis även lite skratt. Vågar inte erkänna ens åt mig själv att jag är faktiskt ganska taggat för avslutningen ikväll. Händer lika sällan jag är ute på krogen. Så, typ, aldrig.

Skypade i måndags med Fanny när hon saknade mig så mycke. Först vägrade hon prata med mig. När jag berättade att jag kommer hem till farmor nästa vecka, tyckte hon att jag får inte komma hem. Jag får inte ta min bil med mig. Jag får inte komma hälsa på henne. Hon vill inte komma hälsa på farmor och mig. Förlåt vännen att jag gör dig så ledsen. Tur att vi båda har våra Flint och vi morrade och skrattade åt varandra och våra Flint.

Hon hade maskerad på dagis idag. Det här är klockren! Hon är som Pippi, och hon verkligen ser ut som Pippi. Inget snack att vem som har haft bästa outfit!

pippi

Hamnade tisdags på ett spännande möte. Ännu ett “jag har ingen aning varför jag är här” möte. Speciellt när jag ska sluta om två dagar och kan inte påbörja något. Ingen aning vad det handlar om, tills jag märker att jag sitter i bordet med två arkitekter som utvecklar handläggninssystemet, och som pratar ett bekant design-språk. Dom håller på att starta en ny projekt där också levnadsintygsdelen kommer (äntligen, efter typ 5 år) vara med och dom har börjat med förarbetet och ville ta reda på vad ordet levadsintyg handlar om. Ja, mötet slutade till det att jag säljer in mig (att jag säljer frivilligt någonting, och inte minst mina “tjänster”, händer aldrig.) till arkitekterna. Tog fram några äss och typ kanske råkade nästa säga att ni är dumma om ni inte använder mig i startfasen. Jag har stenkoll på området, jag är designer, kan processen och ka ge er allt ni vill ha. Vilket jäkla hjärnsläpp. Hur fan hinner jag ens vara med på något extra projekt i höst..?! Samtidigt, varför inte, när man får chansen att göra något helt annat? Speciellt när man har redan tre år kämpat och försökt få genom några ändringar.

justmymind

Känner mig lite sådär när jag inte fått/hunnit skriva och prata ut mig för två veckor. Sällan känner jag mig så jäkla förvirrad och jag är lite rädd att jag har glömt/missat något i veckan jag borde ha tagit hand om. Från och med imorgon tar jag en tre dagars timeout och fixar grejer i lugn och ro. Förhoppningsvis hinner ta några telefonsamtal och få lite mer koll på allt, och inte minst på mina förvirrade tankar och idéer som galopperar runt i skallen som galna hästar.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s