Sjuk, trött eller sjukt trött?

Man skulle kunna tro att efter man har sovit sådär +/- ungefär fyra dygn, borde det kanske synas eller kännas någonstans. Icke. Eller ju, faktsikt, jag har inte hållit på att dö på jobbet idag. Sedan torsdaglunch har jag typ sovit, ätit, sovit, sovit, ätit, spelat en match, ätit och sovit lite till. Hur i helsike en liten människa kan sova så mycke..?! Jag kan, ibland, sova bara därför att jag har inget annat att göra (händer inte ofta) och man blir trött av att sova, men nu har jag varit så trött man känner att fan vad jag vill gå lägg mig och sova. Bang och man somnar direkt. Men skönt. Att få sova ut. Och att jag får sova imorn lite till.

Hade en väldigt spännande fredageftermiddag/kväll. Sov nästan fyra timmar där på eftermiddag och drömde om att jag sov och drömde om att jag har så sjukt svårt att vakna. You know, när man vaknar och somnar om direkt, som man gör tre timmar innan klockan ringer på morgonen. Det här var bara att jag drömde att jag måste vakna och det gick inte. Och när jag trodde jag äntligen var vaken, märker man att nope, jag verkar faktiskt sova fortfarande och man får försöka vakna ännu en gång. En liten scifi-dröm.

Vaknade natten mot söndag. Så jäkla ont i halsen. Kändes att jag hade försökt svälja en råtta, typ. Man börjar räkna direkt dagar. Om jag blir sjuk nu, hinner jag bli frisk till fredag. Om jag blir sjuk nu, kommer jag troligtvis missa hälften av veckans träningar. Och måste bli världens förkylning att inte klara sig inom fem dagar. Borde ha känt det i kroppen redan under matchen..? Vaknar söndagmorgon, ingenting. Hoppas det var det. Läskigt.

Folk på jobbet har fått en riktigt kul idé att börja ställa jäkla massa frågor till mig om nästa år. “Du kommer väl tillbaka? Ska du spela nästa säsong? Vad ska du göra? Har du bestämt dig? Ska du till Finland? Du kommer visst tillbaka!” En liten apa vaknar inombords och man skulle vilja bara visa fingret och säga att nähä, kommer visst INTE tillbaka. Börjar helt plötsligt uppskatta dom få personer som inte tjatar och säger si eller så, men ändå vill hjälpa med att diskutera om ämnet när jag vill. Utan att tycka någonting. Låta mig själv att väga, fundera, känna efter vad jag vill göra.

Helt underbart att vi kan åka upp till Umeå över dagen. Åka på morgonen, spela en match och va hemma vid tio på kvällen. Man kan alltså inte ens åka typ till Stockholm lika smidigt..! Snacka bara om bra förutsättningar. Hinner va hemma och ladda om, hinner hem (och till jobbet) och ladda om igen för att va på hugget redan dagen därpå.

Hmm. Skulle hinna sova en 20min innan träning. Ska eller inte ska..? Svår fråga.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s