Gör ditt jobb!

Fyfan. Känns att senaste två veckor har handlat endast om att hur jag hinner gå lägg mig asap. Alla 15 vakna timmar handlar om att jag ska bara snabbt hem och göra allt absolut viktigaste måsten och gå lägg mig i tid. Flera gånger öppnat datorn på kvällen och märker sen att den har stängts av av sig själv därför att jag har inte hunnit eller orkat ens sitta vid datorn och pyssla med saker och ting. Och vilken lyx när jag hann släcka strax innan nio i tisdags?! Sova hela 9h och vakna på onsdagmorgon och känna sig nästan pigg på morgonträning.

Bästa investering på länge att flyga hem från Bromma på morgonen. Kom hem, satt på tvättmaskinen och funderade ska jag byta om och gå springa eller ska jag gå lägg mig. Bytte om… och la mig. Sov en kortis, åkte till spåret, sprang (kröp) 3km, kom hem och la mig efter mat coh dusch. Och sov dryg 2,5h. Springa och sova eller sova och springa? Jag tar båda!

Fyfan vad det suger att göra allt stort sätt rätt men inte lyckas. Komma 2cm fel, va en halv sekund sent, missa bollen för den kritiska hundradelssekund som gör att man är en hundradel fel. Fy fan vad retande att va där, träffa bollen och ändå släppa in jäveln. Varför det kan inte bara gå rätt istället..?!

Och när man inte gör något fel, det enda man kan göra är att gå vidare. Fortsätta. Jag ska göra mitt jobb. Jag ska göra mitt jobb. Jag kan göra endast mitt jobb. Jag kan endast göra mitt jobb. Jag skall för fan göra mitt jobb. “Det enda du kan göra är att jaga bollen så länge att du kommer ikapp och bollen söker upp dig istället.” Jaga upp den där lilla jäveln och ge stryk som aldrig förr. Det enda man kan göra. Gör. DITT. Jobb.

Skönt att få en oplanerad extra sväng hem. Hinner vara hela tre dagar hemma och va ledig. Kan dock finnas risk att jag hittar mig från firman på måndag och/eller onsdag men that’s not the same. Och hur kul är det få en SMS “Kan du komma till oss på tisdag? F&O är hemma från dagis då!” Slump att vi alla råkar va lediga precis samma dag..?! Få en hel dag med två sönderrepade cd-skivor, kan inte tänka mig något bättre just nu? “Kaffe? Mjölk?” -Ja, tack. “Kaffe? Mjölk?” -Ja, tack. “Kaffe? Mjölk?” -Ja, tack!

Doften av färskbakad bröd. Mmmm. Äntligen. Funderat nästan två veckor att jag måste nog baka bröd. Klarat mig dock ganska bra även utan… Och en omelett med skinka och ost som kompis till varm bröd. Nam.

Jag börjar skrapa ihop mina centimetrar redan nu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s