Blood, lots of blood

Får en liten klapp på fingrarna under två mål på träning. Precis som vanligt. Oftast jag orkar inte ens kolla hur det gick. Gjorde inte det den här gången heller. Efter en stund märker jag att jag har båda händerna täckt av blod. Jahap, en sådan träff… Av erfarenhet kan jag avslöja att det tar en liten stund att lokalisera hålet när man är täckt av blod. En trevligt sår tvärs över fingertoppen och det kommer ut blod med varje hjärtslag. Och mitt i träningen hjärtat bultar ganska snabbt. Blub, blub, blub, blub. Med lång erfarenhet kan jag även avslöja att fingrarna blöder som fan. Tur man har lite rutin med tejpning…

Micke Järlö har varit och spelat med oss på våra träningar tre gånger under hösten. Sett fram emot det varje gång att få spela mot han. Första gången var jag sjuk och andra gången spelade jag i hans lag (vilken dålig lagindelning), och när jag såg att han ska va med idag såg vi till att vi får äntligen möta varandra. Där finns en spelare som är förjävligt att möta och man vill aldrig, aldrig släppa in hans mål. Viktigaste är att han ska inte få göra mål. Och han är ganska duktig att hitta luckor… Men jag faktiskt vann den är gången!

Åkte till jobbet idag och hade lite på känn att den magiska 10 000 gränsen har spräkts under veckan jag har varit ledig. Jajamän, 10 700 levnadsintyg väntar att bli godkända. Förra året var vi vid 9000 men det hann aldrig bli femsiffrigt. Åtminstone vet man vad man ska göra när man ska jobba igen om en vecka…

Highdining och åtta timmars middagar är inte riktigt min grej. Eller annars jo, men man borde börja klockan 12 på dagen så att man hinner gå lägg sig vid nio. Jag klarar inte riktigt av att va hemma vid halv tre. Det är väl det enda jag kan gnälla på. Börja med fiskbord och Skagens, fortsätts med kantarellrisotto, fasan med svartvinbärsås och ungsrotfrukter som huvudrätt. Ost-bord, och avslutning med kaffe och mandarintårta. Har även äntligen lärt mig att jag ska absolut inte dricka vin. Då klarar man genom även en längre middag utan att bli fruktansvärt trött och illamående (och detta beror inte på mängden…).

Vet inte om det finns något skönare än att åka skidor/skridskor och basta efteråt. Söndagkväll, -15C, stjärnhimmel och en väldigt bra is bara några hundra meter från oss. För perfekt att inte ta tag på chansen. Sätta på bastun, åka en 40min, jogga hem och hoppa in i varm bastu. Absolut bästa med vintern. Och well hello min lilla mv-rumpa som fick en chock av skridskoåkning. Mv-rumpa är tydligen ingen hockeyrumpa.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s