TJEENAREEEE!

Ni säkert vet såna människor som lyssnar musik på offentliga platser så att folk inom tre meters diameter hör vad denna människan lyssnar samt att man kan få ett okontrollerad utbrott och börjar sjunga med låten? Typ var tredje ord och man babblar så att man fattar inte alls vad orden var. Och oftast kan man inte ens hålla tonen utan man “sjunger med känsla”. Undrar bara att gör man det på flit (alltså börjar sjunga högt på sånt ställe man kanske inte borde göra det, som t.ex. på jobbet eller kollektiv trafik) eller är det något okontrollerad? Eller struntar man helt enkelt i att det kanske finns folk runtomkring som kanske inte vill lyssna din musik och din sjungande?

Fasen vad lyxig att jag har fixat nästan alla julklappar genom att föra över pengar till morsans konto. Tidseffektivt och jag slipper julshoppinghelvetet.

Ringde till borsan idag. “TJEEEENAREEEE! Jag är hos morfar! Det är snö ute!!” Veckans absolut bästa 20 sekunder när F svarar i telefon och jag få prata med henne. Konst att försöka prata med en tvååring i telefon. Ingen blir riktigt klokt av samtalet när ingen hänger med varandra. Tur att det är bara en vecka kvar tills jag får åka hem! Börjat planera veckan och insåg ganska fort att jag skulle behöva minst en vecka till. 5/8 dagar är redan fullbokade och jag måste ännu hitta tid minst till en middag och jag skulle jätte gärna även hinna gå se Hobitten och hinna med minst ett skridskopass. Blir inte riktigt vila den veckan, men tur att det blir långledig mellan nyår och trettondag så man hinner slappa sen.

Drabbades av strömavbrott imorse. Inte det att jag hade ingen ström, inte det att det var mörkt eller det att man kunde inte använda vatten, men det att jag inte fick min morgonkaffe 05:45..!! Jag höll på att dö vid halv åtta på jobbet, huvudet vägde en ton, det var endast ögonen som rörde sig knarrande i huvudet. Vet inte hur jag klarade mig till kvart i nio utan kaffe. Ta inte min morgonkaffe ifrån mig.

Njaa, fick ingen träningsvärk från bodycombat. Fick dock världens träningsvärk av chins jag gjorde onsdagmorgon. Helsike hur ont man kan ha…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s