Want some alligator?

Aaaaa, vilken glädje få ett låååååååååång e-mail från en människa som HATAR jul, avskyr jul, och tycker hela människoraset är helt kneppt. Så himla skönt kunna dela sin ångest och irritation med en människa som förstår dig helt och är ca. 3,5 gånger värre än du. Under åren har det blivit en tradition att istället för jul, har vi midvinters hedningsfest. Morsan och brors familj måste givetvis få sitt julfirande, men vi andra hoppar över allt förutom det mest obligatoriska och satsar på hedningsfesten istället. Lagom belöning efter fyra veckors plåga.

Hörde rykten i början av veckan att det finns krokodil/alligator på menyn. Man skulle kunna ta det som ett stor skämt, men om man känner gubbjäveln, vet man att han skulle aldrig våga skämta om mat. Fick inbjudan och meny-planering här om kväll och han verkligen jobbar på att få en bit rökt alligator. Betoning på fiskrätter, med en bit alligator samt tydligen hade någon önskat hare. Så det lär vi få också. Tror man kunde fråga vilket maträtt som helst och han skulle fixa det.

Börjar bli ganska irriterad på facebook. Det som är mest störigt är att “jag” “gillar” en jädrans massa inlägg utan att faktiskt göra det. Och det näst störande grej är att det finns ingen logik hur facebook väljer vilka inlägg jag ska se. Väljer man top stories kan det bli vad som helst, och oftast man får samma inlägg om och om igen, dag efter dag. Om man väljer most resent, får man samma inlägg om och om igen, dag efter dag och det är aldrig dom inlägg man ville eller behövde se, utan dom onödiga skitnlägg från människor jag inte riktigt vet ens varför jag har som facebook-vänner. Det som skulle faktiskt va viktigt och intressant dyker aldrig upp.

Fasen vad jag blev sugen att åka skridskor. Såg Visby/Roma ikväll och blev så fruktansvärt sugen att dra på skridskor och bara få åka runt några varv. Och inte snacka om att få spela hockey. Hur kul skulle det va att få dra på sig hockeyutrustningen och stå i mål? Har fått chansen 2+1 gånger, två hockey och en gång rinkbandy med två plockhandskar. Roligt upphöjt till 10. Vet inte vart jag kunde hitta såna kontakter som kunde fixa mig till en hockeyträning och låta mig leka Henke Lundqvist en timme.

Fy vad jag hatar nässpray. Och fy vad jag glömde pumpa i mig allergimediciner i morse. Funkar hyfsat bra även mot förkylning. Om man kommer ihåg att ta dom.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s