Nuclear bomb

Blir lika facinerad varje gång av mina drömmar. Hur fan hjärnan processerar all information och förvandlar det till något helt bisarr. Började fundera på jobbet idag att vad var egentligen mina första tankarna på morgonen och mindes att det var antingen positivt eller negativt. Jag låg kvar i sängen och gick genom nattens drömmar. Synd att jag bara kommer inte ihåg alla detaljer, platser och människor som var med.

Minns att jag har letat efter gasmask inatt efter jag fick reda på att en atombomb har detonerats någonstans i närheten. Hittade en gasmask och klädde på den och kommer på att fan också, det är ju strålningen som är farligt. Det är ju atombomb som detonerades, jag behöver ju ingen gasmask. Måste hitta skyddsutrustning mot radioaktiv strålning..! Medan jag försöker få tag på skyddsutrustning, kommer jag på att ens det räcker inte. Det är ju nedfallet som kommer näst, faaaaan också. I’m screwed. Tror jag fick aldrig tag på något annat än gasmasken. Bättre det än inget..! Måste även va imponerad att jag drar så smarta slutsatser i mina drömmar. Känns att jag är nästan smartare i mina bisarra drömmar än i verkligheten. Kanske man har inte några begränsingar i drömvärlden som gör att man funderar bredare..?

Efter att försökt placera atombomben, radioaktiv strålning och nedfallet i det riktiga livet hela dagen kan jag bara konstatera facit i handen att fan vad min hjärna är klurig. Efter att lite ovilligt fått svara tiotals människors frågor om helgen, hur gick det, fick jag spela, hur kändes det, ser jag nu den tydliga kopplingen mellan dagen och drömmen… Klarade bomben då den var tillräckligt långt bort, men ah, det är ju inte det som är farligaste med radioaktiva prylar. Hoppas den radioaktiva nedfallet har fallit ner och jag får sopa bort helgen och koncentrera på det viktiga istället.

Häftigt när det känns varje gång lättare och lättare när jag tar pennan i handen och börjar skissa. Hade glömt helt bort att jag skulle sitta på en utbildning största delen av dagen. Hann bli lite förstörd av att min planering gick helt åt skogen, fick byta min fikatid, och va tvungen att sitta still en helt jävla dag. Men jag fick helt plötsligt fem timmar på mig att skissa!

10735226_1471921906366150_1878298488_n

Tror jag har hittat den absolut häftigaste lackeringen någonsin. Karri Rämös hjälm är så sjukt häftigt. Den är tydligen en äldre, men det är inget fel på det nya heller.… Lackeringen verkligen strålar Edgar Allan Poe, berättar en saga med en bild och är väldigt skrämmande på ett vridet sätt. Creepy. Master work.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s