Morfin, pelase!

Någon som langar morfin? Eller något annat smärtstillande som med snabb och effektiv påverka? Jag brukar få lite exem/skavsår av knäskydden, men det är oftast under sommaren eller när det blir någon längre läger med svettiga knäskydd. Jag har aldrig någonsin fått en sådant brännsår jag fick idag. Fattar inte vad jag har gjort…  Den är stor. Och gör så jääääävla ont. Nu bränner det bara om tre mindre ställen, men direkt efter matchen kändes det att någon höll en het strykjärn på huden. Gick tårögad till apoteket och frågade om dom har några bättre idéer än ispåse och Bepanthen. Fick med mig någon salva mot vattenkoppor, så det var något nytt. Ännu en bebisprodukt till..! Jag får vänta lite till innan jag vågar prova den. Svider och bränner som helvete och ispåsen i frysen är inte ännu ens kall… Morfin, please. Jag vill inte ens tänka den tanken att man skulle bränna sig ordentligt. Dom lär få morfin på riktigt att kunna överleva…

Jag får plocka fram shorts från garderoben och hoppas det inte snöar imorn. Kommer inte kunna ha jeans på mig på några dagar… Vet inte törs jag åka till jobbet med mjukisbyxor. Kanske jag tar båda med mig och byter till mjukisbyxor när jag börjar frysa. Shorts och raggisar, vilken stilig outfit!

Kul att jag får mäktiga blåmärken när jag är lite förkyld. Blåa ben, blåa armar och efter man har mött Karlstad har man också blå-bruna händer. Men det är alltid så skönt vinna mot Karlstad. Det blir så jobbiga och äckliga matcher mot dom. Och man vet redan innan att det kommer rappas på fingrarna, och jajamän, så blev det även idag. Men inga returmål så jag är nöjd. Och fifan vad det var nära att jag hade tagit första målet. Tigerhopp, bollen träffar min hand och… studsar in… Arrh. Å andra sidan, jag tog en jädrans räddning i fredags att inte ens jag trodde att jag kan ta den. Spelaren bröt in vid första stolpen, men passar till bortre istället. Slängde mig även om jag var inte helt med, bollen träffar mig i handen, och även efter det jag var helt säkert att den studsade in. Nixnax, men en in, en ut. Det måste finnas balans i universumet. Bättre åt det här hållet. 4-2 10min innan slut i fredags hade kunnat va sämre än 1-1 i början av första idag. Och även om det inte var topprestation så fick vi det viktigaste med oss! 6 poäng bjöds till oss och vi plockade hem dom!

Åhh, kantareller. Vet inte om det finns någonting godare än kantareller. Steka med smör och ha lite grädde på. Nej, det finns väldigt få saker som är godare. Och det blir en otroligt gott äggröra när man slänger in resten av kantarellsåsen i den. Ommnomm. Funderar om jag ska ha kantarellsås till lunch, eller om jag gör en lyxfrukost och har gårdagens lasagne till lunch. Livets stora problem. Har dock mycke vitlök i lasagne, så kanske jag hämnas mina kollegor som kommer förkyld til jobbet.

Inte så ofta jag har svårt att leverera skriftliga uppgifter. Har deadline ikväll och jag har knappt börjat. Och känner inte heller för att skriva och svara på frågan. Kämpa. Jag måste kanske ta fram en salmiakpåse på bordet som väntar att jag blir klar och har skickat iväg skiten. Men först ska jag stretcha. Och plocka fram ispåsen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s