Över Atlanten

Känner mig sådär peppad att använda min enda ledig kväll/dag för över fem veckor att gå till jobbens sommarfest som blev framflyttad från juni. Jag blir bara tröttare och mer irriterad på folk utan någon större anledning. Jag ville bara va lungt ett litet tag och andas ut. Vet inte hur andra klara av att umgås med folk varenda j-la dag. Jag pallar inte det. Först 8,5h på jobbet och sedan 2h på träning. Och det x5x5 plus alla fullbokade helger. Låt mig springa in i väggen.

Fick en sms idag. “F går runt och sjunger: Glassbar. Fammo. Glassbar. Liisa. Glassbar, glassbar.” Vi måste ha haft en ganska bra helg, när hon fortfarande kommer ihåg att vi var på Glassmagget och åt glass. Och jag kan inte ha mycke fel om jag gissar att hon sjöng det där med Ironmans melodi.

Har lyssnat precis en timmes föreläsning av två killar som rodde över Atlanten. Alltså ro över Atlanten, nästan 5000km. Helt. Jävla. Sjukt. Dom höll en riktigt bra föreläsning och det är helt sjukt vad man klarar av så länge man litar på sin kompis och gör det tillsammans. Dom har tydligen bloggat under resan. Jag får nog kika in där lite senare.

Har läst senaste dagar en hemsida, där en programmerare/fysiker/matematiker/komiker svarar till människornas helt idiota frågor. Så jäkla kul att han faktiskt tar reda på vad skulle hända om man bygger ett hus med biljon våningar, vad skulle hända om någon tömde världens alla hav, eller om man dumpade all vatten till Mars, vad skulle hända om man lyfte en berg 2,5cm upp i luften och släpte ner den. Have fun!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s