Higgs

Jag följer inte politik. Jag är inte intresserad av politik. Jag bryr mig inte om valen varken i Finland eller Sverige. Man kan rösta vad som helst och slutresultatet blir ändå ungefär det samma; helt åt helsike. Råkade se en valreklam idag, men jag har ingen aning vem det var, vilken parti och jag är inte ens säkert om jag såg hela reklamen. “Feminism utan socialism.” Öö, hmm, va? Jag kan ungefär förklara kort vad feminism är, lika som jag kan kort förklara socialismen, men den där ordkombinationen är helt absurd för mig. Men måste dock säga, bra reklam, då jag har funderat detta några timmar, även om jag har ingen aning vems reklam det var och vad är syftet.

Jag har nog tränat på att börja jobba så många gånger att den här gången allt faktiskt fungerade precis som var tänkt. Helt otroligt. Förutom att jag pajade direkt två datorer, men jag var inte den enda som inte kom in på dom. Inte helt mitt fel. Jag har dock glömt bort allt… Det är väl tecken av en bra semester/frånvaro när man inte har koll på något när man börjar jobba igen?

Det är mycke möjligt att det här är min framtid. Häftig på ett sätt, hemskt och läskigt på det andra sättet. Mycke möjligt att jag är ganska illa ute när det gäller chansen att drabbas av alzheimer. Men det finns ju alltid en chans att jag dör tidigt till stroke och slipper Alzheimer.

Varför även SSL dam har uppehåll under herr-vm? Förstår att finalhelgen är ledig, men hur kul är det med tre veckors uppehåll mitt i serien? Och fatta att vi spelar en enda match i december, den 20/12. Hur kul är det? Och hur kul är det att vi spelar 12 matcher under hösten varav hela åtta hemma? Vi kommer ju fasiken inte spela alls hemma under våren..? Umeå x2, Mora, Göteborg alla under våren.

Kan någon smart människa förklara mig varför man går till krogen? Okej, om man gillar dansa, då förstår jag. Men annars då? Gjorde ett empiriskt prov i helgen, men blev inte alls smartare av det. Undrar om det här är lite som att försöka hitta Higgs boson genom att crasha atomer i partikelaccelerator? It might be there, it should be there, and if I try one more time, maybe I find it..?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s