Sommartiden hejhej…

Finland bjuder på härlig +7C och snö såhär vid midsommar. Gud vad skönt..! Vet inte om bastun uppfanns pga snöiga midsomrar eller snöiga, kalla vintrar? Tur att jag kan träna i Kvarnen som endast saknas en backträningsmöjlighet. Inte jätte sugen leta fram mössa och vantar ännu…

Mot alla mina principer köpte jag idag ett par jädrans dyra skor som även bär märke Converse. Köpte ett par Converse några år sedan från Schweiz och dom är tydligen väldigt mysko modell. Material är någon typ av konstläder, sulan är lägre än i vanliga Cons och dom är inte heller lika höga. Nu börjar dom falla isär och jag har varit ganska ledsen redan länge och gjort ett massiv jobb att försöka hitta likadana. Finns inte. Börjar misstänka att mina skor är fejk, eftersom jag hittade idag precis samma model men dom är canvas istället för läder (och 2,5 gånger dyrare). Letade efter skorna överallt på webben och fick märka ganska fort att dom är slutsålda överallt, tills jag hittade ett par svarta skor. Jag kan bara hoppas att dom är verkligen samma modell, lika bra som mina gamla och pris per kilometer kommer inte bli så hög. Jag tycker fortfarande att 85e från skor är ca. 50e för mycke. Jag är inte klok.

Jag har tränat en hel del med min kompis och vi har gjort hans maggym nu tre gånger. Ofifan vilken träningsvärk jag har… Vi gjorde passet i måndags och kände i tisdags på jobbet hur träningsvärket börjar smyga in. På eftermiddagen kunde jag inte ens sätta mig ner eftersom jag hade ont i magmusklar. Jag ser framemot vår bengym som ka genomföras ikväll. Jag kommer nog inte röra på mig för några dagar framåt… Hämnden kommer bli härligt! Muahhhahaa. Vi ses i Paloheinäs backe någon dag och då jävlar… 6x hela backen upp. I det passet står liemannen efter 2/3 i backen och vinkar till dig. Komsikomsi.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s