Tråkigt?

Kan det var typ tredje maj imorn? Eller 6. maj skulle vara bättre, då skulle jag redan vara i Helsingfors och avklarat den förjävliga båtresan som jag inte vill göra. Jag har så jädrans tråkigt på jobbet, ännu tråkigare hemma och snacka om helgerna när man inte har någonting att göra. Varför kan man inte vara ledig då man har sjukt mycke att göra och skulle mest behöva det? Och att ha någonting roligt att göra när man har så jädrans tråkigt? Vet att det kommer bli full ös hela maj och jag kommer mer eller mindre jobba tre veckor i sträck, men faaaaaaan jag vill göra något klokt.

Har lovat ta ännu en innebandyläger till maj. Kommer finnas i Eerikkilä tre helger i rad med målvaktsträning. Undrar om jag tog lite för stor bit kladdkaka när jag ska först jobbar mån-fre och coacha 24/7 fre-sön tre veckor i rad. Blir iaf spännande se hurdana målvakter det finns och uppdatera sig på finska målvaktssida lite mer och kolla om finskorna har kommit på något nytt.

Hemskt att inse dåliga och negativa egenskaper i sig själv. Hemskt att vara avundsjuk på andra, hemskt att inse att jag har ett ego som försöker sätta käppar i mina hjular. Hemskt att önska att jag var någon annan istället. Tänk om man bara kunde ominstallera sig själv och fixa alla buggar. Göra en förbättrat 2.0 version och installera viktiga program som inte funnits tidigare? Jag vill ändra allt just nu direkt på en gång. Även om jag vet att tålmod är det bästa verktyg, hjälper det ingenting just nu. Jag vill ha resultat direkt. Inte om sex månader.

Kul, det kommer en NHL-match på söndagkväll och det är Boston Bruins aka Tuukka Rask som spelar! Hoppas innebandy når någongång till samma nivå angående målvaktscoaching och scouting. Aningen mer detaljerat och professionellt än i innebandy. Bruins – Detroit verkar bli en väldigt intressant serie med två jädrans bra målvakter. Synd att jag kan inte se alla matcher…

Varför kan man inte va trött när man har tid att sova och va pigg när man inte hinner sova tillräckligt mycke?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s