Kul liten panik…

Har missat helt att Egotrippi har gjort comeback och gjort en skiva i höstas. Banden har sovit sedan 2008 och jag har varit helt omedveten att dom har vaknat. Lika omedvetet har jag varit om YLEs tv-serie om finska artister. Visats igen i tv tydligen under hösten… 23 avsnitt och inte dom sämsta artsiter, nej. Finns dock några jag hellre river mina öronen av än lyssnar, men att två mina största favoriter har varit med och gjort riktig bra spelningar.

Aldrig haft sån djävulsk måndagsångest jag har nu. Kände det redan igår och nu känns det ännu sämre. Hoppas måndagen hoppar ner från klintkanten och dör… Finns sådär 1278 olika saker jag hellre gör än åker till jobbet. Kan bara hoppas att det finns inga självmordsvilliga människor som ställer idiota frågor…

Räknar ingenting men 26 arbetsdagar kvar samt 11 semesterdagar. Hoppas jag får plocka ut typ alla 11 dagar. Tänk om man kunde vara ledig alla tisdagar och fredagar. Veckorna skulle känns så mycke lättare. 

Undrar när den hemska känslan försvinner. Den känslan när man är så sjukt besviken på sig själv… Den när man känner att jag har inte fyllt min ruta och inte gjort mitt jobb, och det att jag har åtminstone svikit ner mig själv. Kanske det hemskaste man kan känna att man har svikit ner dom som litar på dig. Drömde härom natt att jag körde bil på motorvägen. Jag försökte allt, men bilen sniglar 20km/h… Spelade ingen roll vad jag gjorde, men fick inte fart på bilen ens i backe. Kul liten panik när man vet att jag måste byta fil, men kan inte accelerera.

Har väntat redan länge att jag skulle få åka hem och nu när jag får och kan och ska göra det, vill jag inte. Samtidigt vill jag inte vara någonstans överhuvudtaget, så det spelar nog inte så stor roll… Önskade jag kunde sova, lyssna musik och dricka öl några dagar till.


One response to “Kul liten panik…

 • Lotta Yttergren

  Hej Liisa !
  Så kul att läsa på Endres hemsida att du fortsätter vakta målet för “laget med hjärtat” några år till.
  Jag har fått förmånen att följa er lite mer kommande år och skall nu träffa ledarna när jag är nere på ön under vecka 17.
  Det är många förutom jag och maken Ingemar som tycker att du är en fantastisk målvakt med både skärpa och stil så hoppas du kan gå utanför ditt självkritiska seende. Lyfta blicken och lyssna på oss utanför som gillar dig och din spelarstil !
  Fortsätt som du är och visa dina personliga tankar om jobb, livet med mera här på bloggen samtidigt som du leverar som målvakt på plan 🙂
  Varma hälsningar från ett stort fan / Lotta

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s