Sista spiken i kistan

Äntligen officiellt och jag kan med gott samvete va sjukt nöjd och stolt över min ny hjälm. Man skaffar ju inte ny hjälm bara för några slutspelsmatcher… Och det var verkligen sista spiken i kistan. Tror att många vill bli målvakter bara att få spela med en lika snygg hjälm som min. Det är ju därför man är målvakt, en snygg hjälm, eller hur?

För första gång ligger det faktiskt en ordentligt designprocess bakom lackeringen och det är kanske därför jag är så nöjd. För första gång har jag skissat och funderat varenda lilla detalj. Värdeord, moodboards, tiotals olika skisser med blyerts, färgpennor och photoshop. Häftigt att jag kan faktiskt ha denna hjälmen med i min obefintliga portfolio och presentera det med stolthet. När jag kände mig lite osäkert, kunde jag bara konstatera att nej, jag faktiskt står 100% bakom detta.

Egentligen ville jag ha en ny hjälm redan i höstas och har första skisserna redan från juli-augusti. Nästa gång skissade jag under november-december men fick inte det ihop. Det är ju samma idéer som jag bollade fram- och tillbaka men ingenting kändes rätt. Och efter ett halvt år alla pusselbitar ramlade på plats helt plötsligt och jag visste precis hur jag vill ha det. Äntligen hittade jag hur jag får med allt som betyder något till mig, det som är viktigt för mig, direkt eller indirekt. Gotland, Endre, Koda-björn, eld, mur, inspiration i olika form.

Kuva

Kuva

Kuva


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s