Golf

Usch vilken jävla trög dag. Känns att alla har bara gnällt och varit sura på mig. Bästa var när jag kom hem att äta lunch, står en av mina grannarna på gatan och kommer och tycker till att jag får inte parkera där jag parkerar. “Det står parkeringsförbjudet där, sopbilarna måste komma till soprummet”. Ja, det ser jag och jag är mycke medveten att det finns en dörr 3m bakom min bil och jag parkerar min bil alltid så att man har tillgång till soprummet. Plus att jag är aldrig hemma när sopbilen kommer. Konstigt att grannen har inte spanat efter mig norgrannare och märkt att jag åker varje morgon mellan 06:20-06:30. Denna människan kunde också sluta röka inomhus och sluta sprida röket i huset genom ventilation.

Uppskattar dom människor på jobbet som har lite koll på idrott och inte slänger massa dumma frågor efter en tung helg utan kan hitta lite andra synvinklar på ämnet. T.ex.vända diskussionen till domarna eller kommentatorer på websädningen eller helt enkelt snacka om annat. Inte direkt sugen att hitta svar på frågor “varför förlorade ni?” “varför spelade ni så dåligt?” osv. Men modigt att fortsätta ställa frågor efter första svaret: “det gick helt åt helvete..”.

Tror att jag gjorde för första gång i år en träning där jag verkligen var nöjd och kände att allt fungerar. En träning som gav mig energi istället för att ta energi. Var så less, trött, sur, arg och förbannad innan träning och sedan kliver man in på plan, känner att idag går det min väg och man känner att det faktiskt roligt att stå i mål. Hänt inte så många gånger under året… Bättre sent än aldrig. Så himla skönt att känna den barnsliga glädjen i kroppen när man tar några tv-räddningar och alla bollarna studsar rakt på mig.

Sovit så fruktansvärt jävla dåligt och sov typ hela går kvällen efter vi kom hem med båten. Drömde inatt att jag skaffade en greencard som kostade 40 000kr och gick och spelade golf. Min relation till sporten är det att bara gymnastik, dans och basket ligger efter golf på “sport jag hatar”-listan. Jag var dock smart och funderade att spelrätten måste ingå i det där priset, annars är det inte alls klokt.

Har även några gånger tidigare lidit när min lillebrorsa blir uttråkad. Fick precis kolla en filmklipp där 10 000 japaner sjunger Beethoven. Oolsprait. Eller filmklipper från Amerika/UK got Talent. Den här var en “what the f***” -klipp.

Ojdå. Då var IKSU den första att ta sommarlov. Falun verkar joina klubben snart…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s