Azog

Ofifan. Djävulen i det sjunde helvetet. Vilken skön vinst. Helt otroligt att även om man inte ens ville och orkade kliva upp från sängen på morgonen, tar man sig till hallen och helt enkelt hittar energin att spela en väldigt bra och stablit match. Det bara går inte att ge upp, och när man väl är där ska man ge allra bästa förutsättningar åt sig själv, ge allt, kliva upp och göra sitt jobb. När alla andra ger sitt allt och krigar, det enda alternativet är att plocka fram Azogen.

Kuva

Det bästa som finns är att kunna 7 gånger sträcka händerna upp i luften och skrika av glädje. Och snacka åt sig själv sista 1,5min att “vi fixa det här, Vi fixar det här. Vi fixar det här!”

Härligt med en Simposons-marathon. Glo och dö på soffan och lagra den härliga vinstkänslan i kroppen. Helt sjukt vad kroppen klarar av när man kan bara plockar fram viljan. Och hur grymt det känns när man märker att det faktiskt går. Även om man inte riktigt orkar tro på det.

Kollade Sverige-Schweiz igår och blev lite förtjust i Henke Lundqvist. Inte kanske det mest elegantaste hockeymålvakt jag sett men det jobbet han gör innan räddningen. Helt fenomenalt. Aktivt leta efter pucken och ha koll på den hela jävla tiden. Man ser att även om han fortfarande gör sin sidoförflyttning så har han redan blicken på skottet som kommer att komma från fickan. Hans ögon är ett steg före kroppen och han ger sig en chans för ännu en räddning genom att veta var pucken är och när den kommer.

Såg sudden och straffar från USA-Ryssland -matchen. Usa:s Oshie. Fan vilken kille. Han fick lägga sex straff av alla åtta och backhand, forehand, nere, upp i krysset, tunnel… Han var tydligen ganska glad att det tog slut när han hade inte mer nya straffar. Att va så säker på så många olika typ av straffar och kunna lägga dom framför 12000 par ögon. Bra jobbat..! Oftast har man 1-2 straffar som är så bra att man kan lägga dom på matcherna. Killen plockar fram sex olika och gör 4 mål. Ryska keepern tar också två riktigt vassa räddningar. Måste va skönt att kunna avsluta matchen så…

Nu den trötta Azogen ska gömma sig i skuggorna och låta hjärnan stanna på death-frame resten av kvällen… Thank you sexan och Simpsons.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s