Andas

Ofyfan och djävulen i det sjunde helvetet. Det var typ allt jag hade att säga. Trött som döden och jag vet inte ens hur fan jag har klarat mig till fredagen. Okej, kanske därför att jag sov närmare 35h mellan tisdagkväll-fredagmorgon. Alltså typ hälften av veckan. Hade nog behövt sova också resten av veckan.

Varför får man inte va trött? Varför får man inte bara släppa taget och sluta orka? Blir stundtals irriterad på folk som tycker att det är ofattbar att en 24-åring idrottare kan va trött. Liksom det hade något att göra med åldern. Skulle va intressant om någon annan levde mitt liv för några veckor och se hur någon annan skulle orka. Sen är det visst så att jag är en människa som behöver sömn. Och jag blir trött om jag inte får sova så mycke jag behövde. Och sen är man på dålig humör när all energin går till att komma ihåg att andas och försöka hålla ens lite kontroll över frustrationen och paniken som vill smyga in. Känns så omoget att inte kunna hantera sitt eget liv. Skulle va skönt att kunna reboota sig själv och installera en förbättrat 2.0 version. Samt få en manual att hur man ska egentligen leva ett liv. Eller kanske manualen skulle va bättre att ge till alla andra. När detta händer, gör så här om självreparering kommer inte igång.

Började kolla repris på svenskornas hockeymatch och det var faktiskt ganska trevligt att svenskorna spelar så dåligt. Händer lite mer både framför Lundqvists och Berras mål. Men fan alltså, jag kan inte se Finlands matcher. Jag får leta efter någon spännande rysk stream att kunna kolla Finland spela. Samtidigt jag har inte ens aning när dom spelar heller… Inte synts så mycke på trean eller tian.

Önskar jag hade mer tid. Och fick energi någonstans. Livet skulle va lite lättare om man faktiskt orkade göra något. Önskar också en hel del andra grejer men första skulle möjliggöra den andra och dom två skule möjliggöra typ allt annat.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s