Oh, piece of candy!

Oh, piece of candy! Oh, piece of candy! Oh, piece of candy! (Jaja, gammal familyguy-skämt. Ursäkta dom som inte ser serien…)

Tredje kväll rad jag börjar skriva (eller fortsätter därifrån jag sist var)… Vi får se hur långt jag kommer den här gången innan jag är tvungen att göra nånting annat.

Visst är det lite intressant med median? Vad slår genom och vad dyker aldrig upp någonstans? Och hur oberoende median är av sina författare (vi kan kalla dom så för enkelhets skull). Bara en litet exempel. Djurgården slår IKSU 10-5, vilken skräll! Stort som fan, finns nyheter och videor och intervjuer över allt. Endre slår Djurgården borta 6-3 två dagar efter skrällvinsten. Vad får vi? Total tystnad. Är det ingen skräll att DIF förlorar mot Endre som skulle va bara piece of candy för dom? Just an observation. (*krrhmKinesiskmediakrrrhm*)

Hihi, jag fick ett svar från Kanada. Ställde en fråga till Maria angående överrörlighet och vad brukar hon göra med målvakter som är för rörliga, speciellt runt bäckenet. BTW dom hade lite koll på innebandy, fast dom det dom spelar är “floor hockey” och på just for fan -nivå, typ skolinnebandy. Fick ett par övningar som tips. Två av dom är i kategorin “det där ser väldigt löjligt, det kan inte va så svårt” och när man försöker göra samma själv kan man bara konstatera “oh dear lord..!”. Jag kanske verkligen borde göra övningarna när dom är så sjuuuukt jobbiga (eller jag är för svag). Men jag börjar på måndag. Ska inte skaffa världens träningsvärk och nerchokad kropp inför helgens match.

Fan vad jag fick slag på fingrarna, igen… En liten träff men det värker i hela finger och bra bit i handen. Och precis jag lyckades trycka ner frustrationen, tappar man humöret när det gör så jävla ont. Jaja, dålig träning byhyy tredje dag i rad. Ibland får man påminna sig själv lite oftare att det är okej att göra en dålig träning. Och även jag gör dåliga träningar behöver jag inte spela dåligt. Winners do, losers talk… End of story.

Har känt idag att det är någon typ av slutsspelskänsla som försökte smyga in. I mitten av januari. Kroppen har lärt sig att det ska va den känslan när man möter Mora. Om jag räknade rätt är det 30. gång under senaste 4 åren. Dom här möten kan nog redan kallas som derbys eller klassikers eller nått sånt. Behöver inte ladda extra när den goa känslan kommer av sig själv.

Funderar att jobba helg igen. Vi skulle få jobba övertid på söndag, igen, alla som vill. Vi har redan fått tre fastställda dagar alla måste jobba övertid, och övrigt får vi jobba hur mycke vi vill/hinner/orkar. Mycke att göra med andra ord. Inte så att jag skulle va extremt sugen att jobba, men skulle åtminstone få bra betalt för dom timmarna, och nästa vecka kommer jag ändå va borta fre-mån. The job has to be done. Alltid skönare när man har koll på läget. Önskade alla hade samma inställning och speciellt en sån liten detalj att när du gör jobbet, gör det rätt och ordentligt från början. Tråkigt när man får lägga sin egen arbetstid att städa efter andra. Inte bara nu och inte bara här utan överhuvudtaget. Eller kanske det är fel i mig (återigen) när jag blir irriterad när jobbet kan inte göras ordentligt från början. Varför gör man något om man gör det bara lite ditåt?

Fasen vad tiden bara försvinner. Jag hade 2,5 veckor på mig att hitta på vad jag vill ha som julklapp och jag har inte alls kommit framåt med det. Och jag har a) inga kläder eller b) inga idér för present för lillabebisen som ska döpas nästa helg. Till en tjej kan man alltid köpa smycke men till en kille är det inte lika lätt. Har typ lördag förmiddag tid på mig att fixa något…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s