Barrelrider

Rentårtor och fyllda svampar i ugnen, köket är städat, bastun är på, öl i glaset, jag har fått mysa med Fanny och bebis hela eftermiddagen. Man ska njuta av livet när man kan. Till slut är det dom små saker som är allra bästa. Gud vad mysigt att ligga på soffan och ha en liten bebis på magen som sover och låter som en liten anka. Och den lite större bebisen går runt med en bebisdocka som hon fick som julklapp. Visst måste hon också få ta hand om sin egen bebis när vi andra tar hand om Honom.

Image

Såg Hobbiten igår. Innan jag börjar såga filmen, måste jag påminna mig själv att filmen och boken är inte samma sak. Peter Jackson har gjort sin egen saga. Filmen i sin helhet är helt ok (når inte Lotr nivån), det finns mycke gott, men också sånt som irriterar som fan.. Legolas, Tauriel, den obligatoriska lovestory beyond the boundaries, händelser som är från “PJ-imaginary” -hyllan. Film är PJ:s, boken är Tolkiens. Punkt slut. Men Smaug…

Oh Smaug. Mitt hjärta smälter… Var lite rädd för hans röst, men den är helt underbar! Smaug räddar hela filmen och är den som man kommer att minnas. Hoppas hans karaktär utvecklas ännu mer i den sista filmen. Hade velat att hans narsistiska, psykopatiska personlighet hade varit lite tydligare. Kanske det kommer. Blev kär i honom redan ett år sedan, efter att ha sett ett öga, och min kärlek blev ännu hetare efter jag såg resten av draken. Måste nog gå se filmen en gång till, bara att få höra hans röst och se honom att smyga runt Bilbo igen.

Image


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s