Somna, jobba, vakna.

Ja, precis. Somna, jobba, vakna. Hjärnan hoi! Du kan sluta det där direkt. Vaknade flera gånger inatt till det att jag hade godkänt levnadsintyg. Vad faaaaan. Vaknar, heihoi du idiot, sluta jobba! Somna om, fortsätta jobba, vakna och inse att nej, dumskallen fortsätter att godkänna levnadsintyg och skriva spanska brev till chilenska pensionärer (det bästa är att jag kan ingen spanska!). Jag var lite förvirrad idag på jobbet när jag kände redan innan lunch att nu var det färdigjobbat och jag vill åka hem. Några timmar senare dyker det upp en liten minne att visst, jag har jobbat i mina drömmar. Och jobbar och jobbar och missade min eftermiddagsfika samt jobbade hela 40min extra när jag hann inte jobba klart. Ändå känns att jag har inte fått gjort ett skit… Fortfarande alldeles för många bollar upp i luften.

Inte. Okej. Tur att jag åker hem på torsdag och får en kort långhelg!

Note to self: Måndagar är sämsta gymdagar. Alternativt: gymma efter klockan 20:00 när gymmet stängs för det dödliga folket. Vi odödliga har tillgång till gymmet lite längre. Klockan slår åtta, PUFF, och alla hundra andra människor har försvunnit. Fick bygga en liten lekstuga och göra en rolig pass som efter en trött och trög start blev jobbigare jag hade tänkt. Skönt känna efter gympasset att man har tränat ordentligt. Pulsklockan bekräftar också det, 1h 10min, 142/187 var dagens siffror!

Jag är kanske lite förstörd människa, men jag längtar efter fredagmorgon och min inplanerad fyspass i Kvarnen. All-around löppass med alla möjliga Kvarn-specialare.

Kuva


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s