Aj

Usch. Måste försöka hålla mig vaken några timmar innan jag ska gå lägga mig igen. Sovit precis fyra timmars tupplur… Började räkna igårkväll att jag drack fyra koppar kaffe och två redbull igår och somnade direkt på kvällen. Jävlar. Idag har jag bara sovit och ätit. Kommer nog inte göra mycke mer… Förhoppningsvis finns det lite mer liv i mig imorn. Klara av fyra arbetsdagar och flyga mot en långhelg hemma i Finland!

Vilken skön vinst igår mot Karlstad. Vi brukar ha väldigt svårt mot dom och de är inget trevligt lag att möta. Grinigt och krig för varenda centimeter, även om bollen är inte där. Mina fingrarna fick det värsta smäll på väldigt länge. Man brukar få lite klapp på händerna då och då men nu åkte två naglar upp. Visst var det precis dom två fingrar som en gång i tiden fick träffa cirkelsåg från lite för när håll. Aj som fan. Slag på fingrarna får man ta som målvakt och det var nog mest mitt fel igår, men fan vad jag har fortfarande ont. Om jag har fingrarna längre ner än hjärtat börjar det pulsera som fan i fingrarna. Händerna upp i luften..!

Fick en sms i veckan att kolla hur gigantiska målvaktsbyxor Pixbos och Djurgårdens målvakter hade på sig. Dom var kanske någon storlek större än man verkligen behöver. Eller sen är byxmodellen bara väldigt bred, det är inte omöjligt. Då och då har det också varit mycke snack om superstora målvaktströjor. Jag själv fattar inte varför man vill ha alldeles för stor utrustning. Tycker att det är störande när man inte vet om man träffar bollen eller inte. Är det inte fusk när man har tre storlek större kläder på sig och ser ut som en flygekorre? Undrar när det kommer likadana regler angående målvaktsutrustning som det finns i hockey.

Jag är lite imponerad att en svensk visste M.A. Numminen och en av hans låt (någon måste ha tipsat ut det där). Den här duon är känt för mig sedan jag har varit barn men jag är fortfarande lite osäkert att är målgruppen barn eller vuxna. De är ganska läskiga tycker jag… En del av deras låtar är för barn, en del av låtarna.. är inte för barn. Kumipallona luokses pompin…

Ejh, vad fan ska jag göra tre timmar till innan jag kan gå lägga mig. Skulle ha mycke göra, men orkar inte göra nånting. Allt som krävs hjärnaktivitet eller fysiskt aktivitet är uträknat. Spela kanske tetris..?

5 insläppta mål i senaste tre matcher… Inte så illa. Och en poäng till fjärde plats och Rönnby. Vinna den sista matchen innan jul och spika fast sig på fjärde platsen. Inte så illa. Fyra matcher, fyra placeringar uppåt. Rätt riktning, kan man säga.

En evighetsfråga: Varför vill man alltid sånt man inte kan få..?


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s