Radio in my head

Everything in its right place… Yesterday I woke up… Or not. Desto djupare koma, desto tröttare, desto bättre är Radiohead. Kid A och Amnesiac som gjorda för trötta människor. Om man har svårt att komma igång med Radiohead, börja med Karma Police, Paranoid Android (OK Computer -album) och om man vill fördjupa sig, Jigsaw Falling in to Place från In Rainbows. Den sista är nånting mållöst bra. Och den som har läst Hitchhikers Guide to the Galaxy kanske kan märka att första halvan från OK Computer låter precis som boken.

Kuva

Usch vilken dag på jobbet igår. Märkte vid tvåtiden att jag försöker hålla sju bollar upp i luften samtidigt, jag har inte fått gjort nånting, jag har handfull öppna krångliga ärenden som behöver avslutas och jag minns inte längre vad var vad och vad jag skulle göra med dom. Mina köer svämmar över, alla vill ha nånting och allt måste göras samtidigt och direkt och helt plötsligt sitter jag med våra nya kollegor och försöker visa en uppgift som inte är pedagokisk på något sätt. Även jag hade lite svårt att hitta en bra rutin för det och jag ändå vet vart i systemet jag hittar olika information. “Om det står så där i den bilden ska du gå dit och kolla det där, men om det skulle stå det här istället måste du gå dit och kolla det där datumet och om dom datumen inte håller ihop måste du anteckna det här.”

Hade planerat att jag skulle ha jobbat idag en halv dag och fått gjort nånting på riktigt. Hade fått ordning på köer om jag hade fått jobba oavbrutet fyra timmar, men systemet är nere igen hela helgen. Får fortsätta cirkuset på måndag och försöka leta efter alla mina bollar som gick inte hålla upp i luften igår…

Ingen höjdare ha såna arbetsdagar när hjärnan är så jädrans trött att samarbetet är omöjligt. Jag glömmer väldigt sällan någonting, och aldrig sånt som är viktigt. Har åkt i veckan två gånger till träning med bara halva målvaktsutrustning med mig, har åkt hemifrån utan nycklar och utan att orka äta frukost (som jag dock har haft med mig och ätit på jobbet). Händer aldrig till mig. Det här är inte klokt längre. Stå i mål utan målvaktströja på morgonen när Corin vill träna på sitt skott. “Tror att jag måste värma upp mig ordentligt innan jag sätter mig i mål…”

Det var kanske bra att jag inte fick jobba idag… La mig i sängen vid sju, kollade tv en stund, somnade vid nio och vaknar kvart över tio på morgonen. Hade inte orkat gå alls upp, men jag var tvungen att börja göra frukost att jag hinner äta lunch i tid. Får nog ändra min matchuppladdning idag… Sova eller ickesova. Undrar vilken är bättre, att kroppen sover eller att hjärnan sover. Tror att sistnämnda. Hämtar kanske en extra redbull… Lovar att imorn kommer jag inte göra någonting alls. Lägger mig ikväll och vaknar på måndagmorgon.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s