Stockholms-ångest

Fy. Jag är i Stockholm igen. Och den här gången är jag tvungen och vistas här en hel extra dag. Morgonbåt + extra dag i Stockholm. Fy. Ångesten smygde in redan på vägen hit och blev större och större desto närmare vi kom. I’m so happy att få åka hem imorn. Men snart ska jag basta så det är värd att klara av eländet. Och fan ta er alla om bastun är ur fuktion eller kall. Men jag litar på att Bromma Best Western fixar det här. Dom har lagt ribban högt och ska också hålla den där uppe. Några timmars powernap, rehabgym och bastu efter det. Kanske Så Mycke Bättre om jag hinner bli klar innan dess. Låter nånting man ska se fram emot.

Jag var så duktig och verkligen kämpade mig genom 2,5h lunch+shopping+fika innan jag gav upp och dök in i sängen. Men plötsligt händer det! Letade efter ingenting och orkade inte kolla nånting, men hittade ändå en kavaj. Bara så där helt plötsligt utan att anstränga mig  alls. Har tänkt redan länge att skulle behöva en, men aldrig hittar någon som sitter hyfsat och är inte för dyrt. Nu hittade jag en som fyllde mina krav och löste också klädselproblemet inför jobbets julfest.

Funderar lite att åka hem över en helg nu när vi ändå har lång uppehåll efter nästa helg. Lika bra passa på när det inte blir någon juluppehåll alls. Hinner knappt hem till jul och sen måste man redan åka till Umeå. Men fan vad det är dyrt att åka hem om man inte råkar kolla flygen precis när det är typ sista platser dom säljer eller någon superdupererbjudande. Resorna från och till ön är dyrare än Stockholm-Helsingfors. Suger betala 1500kr Visby-Arlanda-Visby när jag vet att i bästa fall kan man få samma flyg i halva priset. Varför Gotlandsflyg kan inte ha direktflyg till Helsingfors året runt? Den är hur smidigt som helst och vet att det är många som skulle vilja ha den alternativen.

Nej, nu ska jag krama kudden och hoppas att jag kan sova ordentligt, djupt och skönt utan något krångel. Drömde två timmar redan på båten så kanske jag har inga drömmar kvar för dagen? ZZZZzzzz…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s