Gäsp

Hihii, äntligen fick min kamera igång. Filmade båda onsdagsträningar och fick redan några bra sekvensser. Nu måste jag bara försöka fixa rätt programvara på mina datajävlar så att jag kan bearbeta videor. Fattar inte varför Movie Maker har slutat funka helt på min dator nr 1 när jag har ändå använt den några gånger tidigare. Programmet finns på min andra datorn men den vill inte fungera där heller. Fattar inte varför. Prrh. Jag hatar när man inte kan ha ordentliga verktyg, var det nu skruvmejslar, yxa, datorer eller software. Måste nog lägga lite tid att leta efter nån fungerande software i helgen.

Ibland måste man bara bli nöjd med det man får och hålla sig tyst. Och var väldigt tacksam. Jag säger ingenting (Photoshop CS6), men jag pyttepytteliten besviken att det saknas nån jädrans stöd som inte går ladda ner någonstans så det går inte att arbeta med filmmaterial. Det hade jag velat göra mest just nu. Men äntligen kan jag bearbeta och skapa bilder på ett mycke kvalitativt sätt! Och jag kommer klara mig, for now, mycket bra med en gratis filmediteringsprogram (bara jag hittar en som fungerar). I’m superduperveryhappy!

Min favorit finsk kärring på jobbet jobbade sista dag idag och pensionerar sig och blir vår kund istället. Hoppas hon har tagit upp alla våra direktnummer och använder alla möjliga trix att göra kundservice och oss mycke irriterade. Ringa till oss, va besserwisser, skicka in dokumenter skrivet med mycke dålig handstil utan personnummer osv. Kommer bli konstigt att hon är inte där. Man kan inte längre skratta och samtidigt bli irriterad med henne när ingen vet vem har gjort vad och varför. Men jag har fått lov att skylla på henne om allt när ingen vet vad har gjorts och varför. “Det var hon!”

Spelar ingen roll vad klockan är, vad jag har gjort och hur länge jag har senast sovit, jag känner mig sjukt trött hela jävla tiden. Förutom onsdagar mellan 7 och ca. 10. (Morgonträning och energikicken) Kanske man ska börja äta lite vitaminer…

Tröttsamt att komma hem från träning och känna att man hade kunnat träna ordentligt under tiden. Det är superbra att med knä- och bålstab samt poweryoga, men för mig blev det ett väldigt menigslöst pass. Stab kan man aldrig göra för mycke, men den där jädrans yoga. Jag får ingenting ut av den när jag är så rörlig och handikappad. Antingen det känns ingenting eller sen får jag bara ont på väldigt dåligt sätt. Och känns så onödigt att vrida mig tre varv runt när det ändå inte känns nånstans. Hellre stretchar jag själv så att jag faktiskt stretchar mina musklar istället att bara sitta/stå i väldigt konstiga ställningar.

Neeeeeeeej, jag har glömt att göra matlåda till imorn. Har en laxbit så den kommer nog få nya vänner av pasta och pesto. Vad spännande… Skulle behöva så jädrans mycke mer tid. Att sova. Och laga mat. Och nu skulle jag äntligen ha, första gång sedan jag slutade i skolan, nånting roligt att göra på kvällarna (affärsplaner och videor), men när jag är klar med alla obligatoriska ärenden är jag så slut att jag bara väljer att sätta på larmet och dö. Tack godegud jag har hela två lediga helger i rad! Och egentligen är det fyra timmars arbetsdag imorn, men kommer nog ändå jobba heldag att få min flex på plus. Och kunna jobba några kortare dagar  när jag behöver det mest.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s