World of Sleepers

Fasen vad det tog lång tid att fixa en ny layout, pusslade närmare fyra timmar igår att få ihop nått klokt. Om man inte vill betala (nej, det vill jag inte) går det inte förändra så mycke man vill och beroende av mallen man använder är det olika grejer man kan ändra. Varför man kan inte ändra samma saker i varje mall? Till slut vill man den layouten men dom andra förändringsalternativen. Men det jag tycker är sämst att man måste betala 30$ att få tillgång till CSS-koden. Varför? Varför? Varför? Inte så att jag kunde trolla fram det jag vill, men jag kan ändå nånting… Efter jag gjorde flera kompromisser hittade jag den bästa av alla dåliga alternativ utan att behöva betala. Svårt beslut när man måste välja mellan en bra header eller ett hygglig typsnitt. Inte precis vad jag ville, men det duger. Kanske den blir bättre när man vänjer sig… Och kanske jag är lite pedantisk också.

Hade en sova-städa-löpa -lördag igår. Fifan vad jag behövde den korta 13h sömn igårnatt. Och två timmars eftermiddagsnap. Livet känns lite lättare igen när man inte dör med varenda andetag. Och det här med att städa. Hur fan kan det kännas så skönt att städa? Har levt mitt i andra världskriget hela veckan och äntligen jag städade och fixade allt. Tvättat, diskat, damsugat, bytt sängkläder, plockat undan en jädrans massa grejer… Ordning i livet med andra ord. Kan bara skylla på uppfostring jag fått.

Jag var helt förberedd att jag kommer dö på spåret. Sprang en lugn femma igårkväll. Så fruktansvärt jävla skönt. Har inte kunnat och hunnit löpa för jätte länge. Behövde det verkligen. Ordna några tankar, njuta av färgerna och doften av höstskogen. Njuta av den lätta känslan i kroppen, suga in energin. Små stunder man känner sig lycklig.

Ganska skönt att klockan är inte ens nio än. Jag har ätit redan frukost och kan gå lägga mig och sova en timme utan att behöva ändra mina matchrutiner alls. Tack för den extratimmen! Sommartidenhejhejsommartiden. Ska sjunka i havsbotten med World of Sleepers och vakna lite piggare om en timme. Lycka. Det med…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s