Timeout

Hehe, fifan vad skönt att vakna på morgonen och kolla klocka med mina blinda mullvadögon. 5:40? Nej, 6:40? 8:40? Nej, 9:40! 1+2=3 jag har sovit över 12h. Hoppsan. Precis nyvaknad från eftermiddagens korta 3,5h tupplur och känner att jag ska nog krypa under filten snart igen. Helt slut med energi. Men vad skönt att kunna sova och sova djupt, skönt och gott. Det är det kroppen behöver mest och tror också att det var därför jag blev sjuk… Samt det att jag spelade när jag borde ha varit hemma och sovit.

Det är dumt att jag måste betala 39kr att kunna se vår egen match. Tänkte faktist kämpa och koppla datoren in i tv om jag kan hitta min hdmi-kabeln som finns nånstans. Har typ ingenting bättre att göra. Har även läst alla mina lättlästa böcker…

Måste nog kolla om Uncle-Keijo kan va så snäll och låna några Pratchetts från sin bokhylla. Har bara halva boken kvar från Game of Thrones fjärde bok, som är faktiskt lite tråkigt. Har inte orkat läsa den för jätte länge när boken gäller bara sidokaraktärer och vad händer med dom under tiden. Själva sagan går inte alls framåt… Och sen har jag The Quantum Thief som är nånslags scifi-bok och tror att jag har redan försökt börja läsa den en gång utan bra resultat… Tråkigt att det måste va så svårt att få tag i bra finska böcker… Jag kan ju läsa också på svenska och engelska, men det är inte lika skönt… Jobbigare för hjärnan.

Jag kanske får låna en actionkamera imorn! En mycke bra anledning att va frisk. Sen får man också brottas med evighetsfrågan “får man träna om man inte har jobbat/varit i skolan?”. Hoppas den här förkylningen förstår att den är inte välkommen och drar när dagen är slut.

Nu ska vi se om jag får jätte undehållade film igång… Känner att jag måste försöka hålla mig vaken en stund innan jag ska fortsätta sova…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s