Gone fishing…

Jag kan bara undra att vad fan håller jag på när jag står i mål? Åtminstone om jag kollar bilder från gårdagens match. Fotboll, armhävningar och fastnat i nätet… Samtidigt det känns inte alls likadant när jag kollar mitt spel från film och det hur det känns när jag står i mål. Känner mig mycke större och kontrollerad än vad det ser ut samt att jag minns inte ens att jag gör alla dom konstiga grejer… Men kanske det viktigtaste är hur det känns och inte hur det ser ut. Och kanske det att vilka bollar jag tar.

Alltså vad är det med mig. Har inte fått en enda frisk match ännu. Hjärnskakningx4 och sen hugger en jädrans förkylning. Precis när jag kände att hjärnan har hittat hem, blir man krasslig. Kanske inte det smartaste drag att spela med hjälp av alvedon, ipren, finrexin och redbull. Lite krasslig blev förkyld. Nu är min plan att sova 12+4+4+10h. När jag vaknar tisdagmorgon ska jag vara frisk, pigg och glad. Die bastard, die, I won’t give you a chance.

Köpte en febermätare några år sen. Jag har använt den kanske 5 gånger och nu när jag hade behövt den blinkar den “empty battery”. Hur fan kan batterin i febermätare dö så fort och utan att jag har ens använt den? Vad är det för skit nån ha sålt till mig… Och jag är helt säkert att det kostar lika mycke att köpa en ny batteri än vad själva mätaren kostade. Om det nu går ens byta batteri överhuvudtaget.

Känns lite dumt att man får betala att kunna se egna matchvideor.

Vi såg en älg igår. Han stod där vid vägkanten med självmordstankar men när bussen bromsade han fegade och vände sig tillbaka till skogen. Bussen var för skrämmande och stor och han ville ändå fortsätta leva livet. Det är nästan konstigt att det var första älg vi har sett åtminstone under dom fyra åren jag har varit med. Det kommer ändå sjukt många timmar och kilometer i bussen under hösten, vintern och våren…

Nu kan den här jävla förkylningen dra åt helvete. Tack. Kanske borde stänga av all elektronisk utrustning och sätta på drömmaskinen.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s