ib

Såg en bild av Champions Cup, troligtvis var det Prihana Churs målvakt som har precis likadan målvaktsoutfit som jag. FatPipe och Wall-mask är inte så konstigt men hon hade också hittat blåa Neumanns handskar. Dom går inte att köpa i Europa om jag inte har helt fel. Det som finns är svarta eller vita, men färgglada handskor har jag aldrig sätt tidigare. Själv beställer jag mina handskar från USA… Fotbolls handskor som ingen fotbollspelare använder.

Jag var lite överraskad att SB Pro vann Classic i damernas cc-semi. Pro har under senaste åren förlorat varenda viktiga match mot Classic. Kanske det var dags äntligen… Pro-Rönnby i final, på herrsidan blir det SPV och Falun, om man nu kan dra några slutsatser när det är 20min kvar.

Roligt att kolla Faluns match med finsk kommentator. Tog några minuter innan jag fattade vilka var Rydd och Haju. Och laget som spelar heter Falyn.

Halva laget kollade IKSU-Mora tillsammans och spanade inför nästa matcher, efter IT-support hade fixat lite. (Undrar varför det är forfarande jag när vi har en riktig utbildad IT-människa i laget.) Mora nästa vecka och IKSU borta också snart. IKSU såg ut väldigt stabilt, som vanligt. Dom har också hittat en bra målvakt. Hon fick inte så många skott på sig, men verkar va SSLnivå. Ganska stort att få ansvaret som första målvakt som -94 som spelar första säsong i SSL. Tyckte att Mora har ganska mycke att jobba på. Och hur trötta dom såg ut i tredje perioden. Undrar om det är taktik att ha 30-45% försvarsspel..? Dom har ju folk hur mycke som helst…

Det är nästan värre att ha huvudvärk och spänning bara på en sida. Undrar hur jävla länge det tar tid att återhämta sig helt..? Vet inte heller varför mina tuggmusklar är så fruktansvärt ömma fortfarande.

Äntligen fick jag laga matchmat idag. Det var väldigt länge sen jag fick äta laxwok sist. Mums. Känns dock väldigt konstigt att jag känner mig lite nervös inför morgondagens match. Känner mig väldigt orutinerad för stunden… “Gäller att spela med inspiration. Då tänker man inte för mycke och när man har roligt brukar det gå bra.”


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s