Lugnet efter stromen

Skönt att den lilla fyraåringen som har grälat hela veckan har lugnat ner sig. Livet känns lite skönare när man inte behöver ta hand om ett trotsåldrigt unge som vill prova gränser varenda sekund. Nu lyckas jag kanske även med avslappning och blir av med nackspänning som ställer till det fortfarande. Nio dagar med hjärnskakningbesvär och 12+ dagar med whiplashbesvär. Tack för den lilla smällen… Please skaffa en liten ringklocka och ge en liten signal innan du vill köra över mig.

Efter två veckors period kände jag mig riktig hungrig utan att hoppa över måltider. Nu när jag tänker efter så jag har ätit väldigt dåligt under senaste veckan samt hoppat över mina vanliga måltider. En dynamitsäkert friskhetstecken gällde det förkylning, magsjuka, stress eller tydligen också hjärnskakning. Muminfamiljen börjar hitta hem… Fast Mårran och Hemulen får stanna där dom är. Dom vill jag inte få hem, det räcker att jag vet att dom är nånstans där ute.

Inte helt fel att börja helgen med kanelbullar. Första med niofika, nästa på veckomöte, tredje med eftermiddagsfika och sista som efterrätt efter gym och kvällsmat. Behöver inte äta bullar för några dagar… Tur att jag får börja träna igen…

Inte helt fel heller med en sovmorgon. Över två veckor sen jag sist fick sova utan larm. Kroppen börjar så småningom bli van vid med 5:55 larm och 8,5h arbetsdagar. Men fasen vad skönt att det är fredag och jag har inga obligatoriska måsten till imorn. Jobbigt vecka på jobbet med flera konstiga utredningar. En förfalskad dokument, thailändska stämplar med kaniner och tiotals intyg på ungerska som är språk ingen kan. Kul att översätta A4 dokument med google translate när man måste stava varenda bokstav. ZZZZzzzzz….


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s