Bröllop

Hoppades jag skulle kunna sova lika bra som Fanny just nu. Jag lade henne i vagnen, täckte henne med en filt, sprang att hämta långa byxor och när jag kom tillbaka hon sov redan. Natten mot lördag hon knappt sov alls, utan hon höll på att flytta allt i sängen framotillbaka och jag som sov i andra rummet bakom stängda dörrar lyssnade minst 170 olika variatoner om orden “anna”, “äijä” och “nenä”. Men hon skötte sig väldigt bra igår, även om hon längtade efter sin far jätte mycke och hon var även lite förkyld…

Igår gick allt som det ska, snygga människor, bra mat, bra musik och bruden hade utonjordiskt vacker klänning. Visste att hon ska ha rött i klänningen och först kändes det lite konstigt, men ofifan klänningen var snyggt! Inte så att brorsan hade haft det sämre, och snacka inte om ens bilen dom åkte från kyrkan. Hoppas vi får några bilder nästa vecka, jag hade inte själv så bra möjlighet att ta bilder…

Jag verkligen beundrar dom artister som kan spela live. Vi hade en duo med gitarr som spelade hela kvällen. Samma tjejer som sjöng också bröllopvalsen. Två helt olika typ av röst, en som är djup, mörk och klar och en som är hög, stark och mystisk och ändå fungerar samspelet utmärkt. När man har det i sig så finns den där och det behövs inte så mycke att lyckas.

Fattar inte hur en ettåring kan ha så mycke energi. Hon går framotillbaka och bär med sig allt hon kan bara få tag i. Undrar också varför barnen måste ha så jäkla mycke leksaker när det mest intressanta saker är typ två tomma flaskor, klädnypa, en kasse och egna skor.

Imorn ska man hem igen och tillbaka till den tråkiga vardagen. Men nu har jag åtminstone fått nya gardiner och kuddar! Lite mer färg i min lilla lya.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s