Find Waldo

Och nu har jag fått en bekräftelse att problemet med mina ögon kommer från kosmetika. Slutade använda min smink för ca. två veckor sen och ögonen har mått hyfsat bra efter det. Dom har varit röda, men mycke mindre röda än tidigare. Köpte nytt smink igår, provade och tsitsing två timmar senare var mina ögon superduperröda. Började utforska och jämföra ingredienser och upptäckte tre ämne som finns i båda onda smink och inte i dom andra.

Jag får leka “Where’s Waldo?” resten av mitt liv. Och sminkindustrin gör det inte för enkelt för mig..! Tyckte jag läste innehållet noggrant redan i butiken, men visst missade jag den absolut viktigaste. Men jag får nog också skylla på förpackningen lika mycke än min egen slarvighet. Where’s Waldo?

Gud vad färsk rågbröd är gott. Himmelskt gott. Liksom salmiakkilakris. Mmmm. Och finsk smaksatt fil. Den är bara så sjukt mycke godare än svensk fil.

Har kilppt mig idag och frissan berättade vad jag ska göra imorn med mina hår. Har också köpt nytt smink, igen, och nu har jag även provkört den och varit så pass lycklig lottad att den gav inga nya allergiska reaktioner. Tur att vi hade lite kortison kvar hemma så om mina ögon är röda imorn är det pga spriten och fyllan… Eller hur var det nu. Har en liten ettårig att ta hand om hela dagen! ❤ (Och låter som att hon kommer bli trött imorn när hon verkar ha lite svårt att sova hos farmorn)

Morsan har haft bröllopspresenten på jobbet och hon sa till mig direkt att hon kommer inte röra presenten en enda centimeter. Kändes lite dumt att köra till jobbet, flytta presenten i hennes bil och åka hem igen. Men nu är den paketerat och 100% färdig för inlämning.

Morsan är duktig med trädgården, växter och blommor. Hon har gjort buketter till alla våra fester vi haft. Idag fixade hon bara sådär två riktigt riktigt snygga, stora buketter till bordet i festlokalen. Tycker att hon har lyckats oerhört bra med buketter. Kanske en av dom bästa hon har gjort. Inte dåligt alls…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s