Finrexin

Jag tror att jag hittade en fördel att va arbetslös. Vaknade igår, tog en fika på macken och på vägen hem började jag må sjukt dåligt. Bara sådär helt plötsligt. Fifan vad skönt att kunna åka hem direkt och gå lägga sig. Åkte på någon jättekonstig förkylning som jag (förhoppningsvis) lyckades döda inom fem timmar med hjälp av två 1,5h powernap, finska undermedicin Finrexin och halva redbull. Idag vaknade jag vrålhungrig vid halv sju, så jag tror att jag inte blev sjuk. Skulle va den absolut värsta tajmingen… Det är jobbigt att va sjuk, men ännu jobbigare är det att flyga när man är sjuk. Men förhoppningsvis är jag frisk nu. Now and for ever.

Det är alltid lika svårt att avgöra om man ska träna eller inte. Är jag “sjuk” eller sjuk? Går symptomen över eller blir dom värre? Bestämde till slut att träna igår och för en liten stund jag var helt säkert att jag dör. Två timmars ib med mv-plågeri. Jippii… Men jag lever fortfarande och mår bättre än vad jag gjorde igår så jag kanske valde rätt den här gången! Tack Finrexin.

Hah, Facebook-gruppen “I fucking love science” har väldigt ofta jädrans bra bilder. Den här är så sjukt passande:

Jag måste packa idag och jag är inte alls säkert vad allt jag behöver med mig. Jag hoppas jag hade alla mina kläder hemma. Måste komma ihåg att ta med mig noter och böcker från bilen. Och jag måste komma ihåg att ta en sväng i systemet idag… Och köpa nya örhängen som passar ihop mina pärlor.

Jag har nästan börjat gilla det att jag är en morgonpigg människa. Jag har vaknat vid sex-tiden flera dagar i rad och kollat hur solen går upp. Ännu går solen upp från nordost så jag kan följa hur skuggorna i min fönster utvecklas. Funderade här om dag att man skulle nästan kunna göra en time-lapse av mina gardiner.

Frusciante släppte en ny EP igår. Han själv klassificierar EP:n som free jazz. Om man kallar någonting som free jazz kan man förvänta sig nånting väldigt skumt. Finska orden “häröily” och “hörhö” beskriver musiken prefekt. Tyvärr kommer jag inte alls på hur fasen man skulle kunna översätta dom orden till något annat språk.


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s