ib

Det blir intressant att följa helgens träningsmatcher när det är flera finska lag på svensk mark. Bland annat Classic spelar i Falun och KooVee spelar typ “finnkampen” i Jönköping. Koovee är ett mittenlag i finska ligan och fick stryk med 6-2 mot Jönköping. Kollade JIK:s videoklipp från matchen och finskorna hade tufft… Samtidigt var jag förvånad att Classic torskade mot Karlstad. Karlstad som inte har nått slutspelen och Classic som vunnit vet inte hur många SM-guld senaste åren. C spelade 3-3 mot Dalen och möter Djurgården ikväll. Blir spännande se hur den matchen slutar… Classic är ju lite som Finlands Djurgården om man jämför spelstilen laget har.

Förvånad var jag också idag i vår match mot Täby. Vet inte om det var många som tippade matchen sluta tvåsiffrigt, hela 12-1. Samtidigt lyckas vi spela stundstals väldigt bra och snyggt, men Täby kan få en jobbig säsong… Våra pass når fram egna spelare och vi rullar runt snyggt. Och visst går det inte gömma att Corin är sjuktsjukt bra spelare. Hon är bra, men hon gör alla andra också mycke bättre. 4+3 av Corin, 4+2 av Anna, 3+0 av Stella och flera spelare med 0+2 och 0+1.

Nästa torsdag är det jag som får städa (efter) henne ❤ Man måste tydligen prova om man kan äta genom näsan.

Jag har äntligen, efter fyra år, bestämt att skaffa svensk id-kort. Hittills har jag klarat mig hyfsat bra med finsk körkort, men ska på måndag till Skatteverket och skaffa kortet. Kan äntligen bekräfta att personnummer som jag har faktiskt tillhör till mig. Bättre sent än aldrig.

Hehe. Märkte idag innan match att mina mv-skor är omaka och trodde att jag har råkat bland ihop två par likadana skor. Nu märker jag att båda mina vänstra skor är lika slitna, men inte alls på samma sätt än mina högra skor. Har tydligen omaka fötter istället…


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s