Big sad face

“Låt andra göra först, så får du fixa det själv efteråt.” Någon som inte har haft något smak alls med taklamporna har lyckats installera världens fulaste lamporna i taket och gjort det så att det går inte byta lamporna alls. Jag är ingen elektriker, jag är ingen byggarbetare, men jag är så pass smart att jag skulle inte skruva träskruvar direkt i betong. Resultatet: totalförstört. Det går inte byta lampa då takplattan är sönder, det går inte att fästa nånting i det och en vanlig takuttag är för liten att skymma hela skiten även om man lyckades sätta fast den. Varför kan man inte göra jobbet ordentligt från början? Tror att det hade räckt att ta en borrmaskin, borra hål, sätta plastpluggar i hålen och sen skruva fast skiten med icke-träskruvar. Det finns en anledning varför träskruvar är träskruvar. Very big sad face…

Det är alltid lite spännande med säsongens första bortamatcher. Vad behöver man med sig? Hur får allt plats i en alldeles för liten väska? Har jag glömt nånting? Hur klarar man av en samling 6:15 i hamnen och 3,5h på båten? Rutinen är borta, helt enkelt.

Den andra stora svåra uppgiften under försäsongen är spellistor för matcher. Man har hunnit tröttna med förra säsongens spellistor, men vad ska jag hitta på istället? Kan man hitta nånting ännu bättre? Jag börjar ha ett problem, då mina spellistor har flyttat sig längre och längre bort från mainstream och vet inte om man kan gå längre? Det blir svårt att bygga sina spellistor när det helt enkelt inte går  att lyssna så mycke det slags musik att man skulle hitta dom bästa och mest passande låtarna. Efter en timme med Ajattara eller Infected Mushrooms är man ganska mör kött och redo för en sväng på psykiatriska… I rätta doser är dom bästa för matchuppladdning, men för mycke är för mycke. Liksom öl är gott, men full vill man inte bli.

Appropå det, jag behöver nya hörlurar. Har ett par som är redan sjukt gamla och döende, men det är dom jag använder. Efter dom har jag köpt tre par men inga av dom är bra. Måste göra ännu ett nytt försök att försöka hitta hörlurarna som skulle passa till mig. Skulle va lätt om man kunde lägga 2000kr på hörlurar, men så pass bra ekonomi har jag inte. Måste nog gifta mig med någon rik sheik från Dubai eller ryska miljardör. Men tydligen norrmän är också så pass rika, att även det skulle räcka. En oljebaron (det är väl alla rika arabier, ryssar och norrmän?)

Fasen vad jag gjorde en grymbra gympass igår. Boxing, bålstab, boxing, bålstab, och lite mer boxing. Vilken härlig träningsform. Man får slå, slå och slå, pulshöjare, snabbhet, styrka, man får slå, man köra även målvaktsträning i form av boxing. Ännu bättre var det att jag har fått kraften tillbaka. Det var 1378 gånger lättare och skönare träna på kvällen när det kändes att man inte längre är fastspikat i golvet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s